Tko je god kod kuće pokušao napraviti sladoled, susreo se s određenim problemima. Ponajprije, recepti su previše komplicirani pa vam već u startu dođe da odustanete ili pak traže sastojke koje se prethodno treba sjetiti staviti u zamrzivač. Nadalje, mnogi recepti zahtijevaju korištenje stroja za sladoled ili pak traže da se smjesa za vrijeme zamrzavanja svako sat-dva dobro promiješa. Tko nije odustao na početku, na ovoj je stavki već sigurno izgubio entuzijazam. I oknačno, kad vidite da nešto treba ostaviti u zamrzivaču preko noći, velika je šansa da ćete dotični recept također ostaviti da prenoći. Na neodređeno.
Mi vam nudimo recept za sladoled koji ne zahtijeva niti previše truda, niti puno sastojaka, niti vremena. Otkrit ćemo vam i caku uz koju će ostati kremas...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....