![<p>Šibenski HGSS-ovci sudjelovali u akciji spašavanja dvojice pastira</p>](https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/12/12/o_28376095_1024.jpg)
Vlasnik izletišta i restorana "Cvituša" u Lovincu Hrvoje Račić u skoro svakom jelu koje nudi nastoji imati neku lokalnu, ličku komponentu, pa čak i ako se ne radi o izvornom ličkom jelu.
Poznata prije svega kao sanjkalište koje u zimskim mjesecima privlači mnoštvo Dalmatinaca na snježne radosti, Cvituša, u neposrednoj blizini autoceste A1 na izlazu iz tunela "Sveti Rok", posluje i u ostalim godišnjim razdobljima kao izletište.
Jednostavan restoran nudi pažljivo pripremljena jela po umjerenim cijenama, a osim standardnih jela sa žara, pri čemu se opet meso i ostale namirnice nabavljaju od domaćih proizvođača, lokalna, autohtona nota prisutna je i u svim ostalim jelima.
U zimskim mjesecima varivo od graha i kiselo zelje sa suhim mesom i krumpirom najtraženija su jela koja...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....