Dolazak hladnijih dana, neka nam oproste oni koji još plaču za ljetom, mnoge veseli. Neke zbog toga što ih sad konačno više ne more vrućine, druge zbog toga što imaju skužu dobro se ušuškati i posvetiti se tipičnim zimskim zanimacijama, a gurmane zbog toga što restorani mijenjaju jelovnike.
Dok jedni zatvaraju vrata i padaju u izvansezonski zimski san, drugi se trude osvježiti jelovnike zanimljivim jelima. Naše su simpatije, jasno, na strani ovih drugih pa smo provjerili što se sve novo i zanimljivo može kušati u Splitu.
Prošetate li se do Obrova, gdje je upravo počeo već tradicionalni adventski program, svratite u restoran "Pinku" i tražite komarču. Upravo se tako zove jelo, jer u "Pinku", restoranu koji nudi isključivo ribu, svako jelo nosi naziv po ribi koja je u glavnoj ulozi.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....