StoryEditorOCM
Preporukefriško i domaće

Gdje pojesti kvalitetnu i dobro pripremljenu ribu? Ovo su top riblji restorani po izboru naših čitatelja, potpisujemo!

Piše Tea Sumić Miletić
18. srpnja 2024. - 21:04
Za razliku od onih koji nude ribu iz uzgoja i uvoza, ovi dalmatinski restorani drže samo frišku i lokalno uzgojenuShutterstock

Preporuke za najbolje dalmatinske riblje restorane koje smo prenijeli s Instagram profila jednog našeg svjetski popularnog influencera izazvale su pravu lavinu mailova. Podsjetimo, riječ je o objavi s profila iza kojega stoji fotograf Timotej Gošev, a sastojala se od snimke oborite ribe pečene na gradelama i pitanja koje je uputio svojim pratiteljima: "Koji je najbolji riblji restoran u Dalmaciji?" Odgovora nije nedostajalo, možda zbog toga što ga prati više od 113 tisuća ljudi, a možda zbog toga što je pitanje intrigantno.

Itekako intrigantno. Nakon što smo pisali o ovom slučaju, pri čemu smo prenijeli prijedloge koje su iznijeli njegovi pratitelji, zasuli ste nas porukama i svojim odgovorima na njegovo pitanje. Bilo nam je jako drago što ste nam ih poslali i potrudit ćemo se o nekima od spomenutih restorana i konoba napraviti šire priče. Ovaj put nudimo vam samo preporuke i ponešto o svakom objektu, da vam bude pri ruci kad se zaželite dobre ribe. Da vidite što su drugi pisali, kao i da oni koji se nisu javili spomenutim povodom ne lutaju okolo i da se negdje, ne daj Bože, ne bi razočarali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 09:28