Ljubitelji vrhunske kuhinje, pripremite se! U subotu, 19. listopada, uz Slobodnu Dalmaciju dolazi novo izdanje gastro magazina Spiza, koje donosi neodoljive priče i recepte za svakog gurmana. Otkrijte male tajne kulinarskog majstora Steve Karapandže povodom pola stoljeća kultne emisije, posjetite konobu koja je preživjela vatreno krštenje i postala novo hit odredište za gurmane, te istražite jesensko blago iz mora koje se nudi u ovom stađunu.
Imotska krajina otkriva vam svoje slatke tajne – naučite kako ispeći rafiole i carsku tortu, dok Hrvoje Zirojević dijeli svoj recept za savršenu pašticadu. Ne brinite, imamo i nešto za sve koji traže gluten-free užitke, te praktične savjete za meal prep – ručak spreman u svakom trenu! Tu su i vaši najbolji recepti u rubrici "Pogledaj mi u pjat".
Svim čitateljima koji žele popraviti kvalitetu obroka svojih mališana nudimo stručne savjete nutricionista kao i praktične savjete i slasne recepte majki koje su uspjele uvjeriti svoje mališe da jedu zdravo i raznovrsno.
Nudimo vam, također, preporuke za dalmatinske restorane i konobe vrijedne posjeta, popričali sa stručnjacima za ribu i doznali što će se sve naći na ribarnicama u bližoj budućnosti i kako bi se sve to moglo pripremiti da bude što bolje i ukusnije, probrali smo ponajbolje recepte za fine slastice vrijedne svečanih prilika, a nismo zaboravili ni ljubitelje kvalitetnog vina, za koje smo pripremili priču o ovogodišnjoj neobičnoj jematvi te još jednu o svim tajnama pošipa.
Ne propustite prvo izdanje Spize – magazina koji slavi dalmatinsku kuhinju u svom najboljem izdanju!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....