StoryEditorOCM
ShowbizZVIJEZDA RTL-ova REALITYJA

Rasema iz ‘Ljubav je na selu‘ nas je srčano primila u svojoj kućici u Donjem Lapcu. Priča nam kako lažu o njenoj zaradi, da se za Marka iz Miljevaca htjela udati: Ne znam šta bi da ga vidim na kapiji...

22. prosinca 2021. - 07:30
Jedan od snimatelja, Hrvoje, donio mi je ovog predivnog mačka, daje mi ga i kaže, evo ti Rasema dar da nisi više samaDuje Klarić/Cropix

Gdje god da dođe, gdje god da prođe, za Rasemom Vladetić, jednom od najpopularnijih farmerica iz RTL-ova hit serijala "Ljubav je na selu", glave se i mjesecima nakon završetka emitiranja još uvijek okreću.

Svi bi je nešto priupitali, svi bi nešto željeli, selfi, autogram, koju riječ. Koliko čujemo, ima i onih koji zbog nje dolaze u Donji Lapac, samo kako bi saznali je li još uvijek slobodna.

Neki, s nadom kako će uspjeti osvojiti srce stasite crnke, čak i po dva dana kampiraju u autu pred vratima joj imanja na vrhu sela. Mi smo tako čuli, a Rasema nam uz pravu bosansku, jaku crnu kafu udaraču i pitu s jabukama à la baklava s osmijehom to i potvrdila. Ključno je, dakle, pitanje je li našla ljubav.

- RTL mi nije dao muža, ali zato jest mačka. Jedne noći, vani veliko nevri...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:40