StoryEditorOCM
Zvijezde onlineOTKRILO SE

Marko Perković Thompson na Instagramu prati samo jednu popularnu hrvatsku pjevačicu! Ona njega ne

Piše SCENA SD
17. srpnja 2024. - 19:28

Kako se bliže nastupi Marka Perkovića Thompsona, samostalni koncert na stadionu Gospin dolac u Imotskom i nastup s Matom Bulićem te Draženom Zečićem na koncertu "Imotski ne zaboravi", tako se intenzivnije prate svi događaji oko popularnog pjevača.

image

Marko Perković Thompson

Duje Klarić/ Cropix

Provjeravaju se i društvene mreže Marka Perkovića Thompsona, na kojima i nije pretjerano aktivan kao neki njegovi kolege sa scene, koji i po nekoliko puta dnevno imaju nešto za objaviti. Ipak, primijećeno je koga sve Thompson prati na Instagramu. 

Popularni pjevač ima skoro 50.000 pratitelja na Instagramu, ali on prati tek njih - 30. Među njima su Dražen Zečić, Željko Bebek, Mate Bulić, Branko Cikatić, Filip Hrgović, Zlatko Dalić, Luka Modrić, Opća opasnost... Zanimljivo je da je tek jedna popularna pjevačica na spisku onih koje Thompson prati: Vanna!

image

Vanna prošloga tjedna u Splitu

Josko Šupić/Cropix

Na popisu osoba koje Vanna prati su Lejla Filipović, Goran Višnjić, Danijela Martinović, Tatjana Jurić, Dino Jelušić, Damir, Urban, Nina Badrić, Marin Čilić, Martin Kosovec,..., ali nigdje nema - Marka Perkovića Thompsona!

Ipak sve ovo treba držati sa rezervom, jer u mnogim slučajevima o društvenim mrežama ne brinu same osobe, nego su za to zaduženi asistenti, menadžeri, a ponekad i članovi obitelji.

image

Marko Perković Thompson

Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 17:58