StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNA VISOKOJ NOZI

Život obavijen velom tajni: Kontroverzna starleta nakon Dubaija prošetala Trgom sa sinom u kolicima od 6500 eura

Piše I. P.
16. lipnja 2024. - 12:47

Starleta rođena u Kninu nakon rođenja sina lani u travnu povukla se iz javnosti. Nije otkrila ni tko je njen partner, nagađa se da je riječ o bogatom Rusu. Soraja Vučelić sad je na svojoj društvenoj mreži otkrila da je u Zagrebu gdje se Trgom bana Jelačića prošetala sa sinom u kolicima Dior vrijednim 6500 eura. "Konačno dom", napisala je u opisu fotografije starleta, koja je u posljednje vrijeme boravila u Dubaiju.

Starleta navodno i živi u Zagrebu u centru grada sa svojim tajanstvenim partnerom i sinom. Kako su pisalo živi u četverosobnom stanu na dva kata koji ima tri spavaće sobe i terasu od 160 kvadrata. Ima i wellness i fitnes sobu, ogromnu garderobu i garažu s tri parkirna mjesta. Stanovi u zgradi u kojoj živi starleta koštaju 8.000.000 eura, odnosno 18.000 eura po kvadratu.

Soraja se proslavila sudjelovanjem u regionalnom Big Brotheru 2011. Tad je rekla kako je studentica psihologije.

Nakon sudjelovanja u realityju pažnju je privlačila nizom estetskih operacija koje je napravila. Špekuliralo se i da je izvadila rebro kako bi imala uži struk. Uz tu operaciju, napravila je "standardne" zahvate poput povećanja grudi, smanjivanja nosa, botoksom i filerima "peglala" je bore... No bila je i na transplataciji obrva, a podizala je i kapke kako bi dobila "mačje oči". 

Soraja Vučelić imala je teško djetinjstvo. Rano je ostala bez majke, a odrasla je u Domu za nezbrinutu djecu u Bijeli. S ocem je tek kasnije uspostavila odnos. Njezinu majku izbacili su iz kuće kada su saznali da je trudna, a Sorajin otac nije se brinuo za nju. Nakon nekoliko godina, Sorajina majka je uzela kćer iz doma jer je stekla normalne uvjete za život, ali je preminula kad je starleta imala 17 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 07:39