StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSUPRUGA ROKERA

Pogledajte video: žena je pustila psa da obavi nuždu u dvoru, on je naletio i ščepao ga zubinama! Njena reakcija je čudo

Piše M. K.
25. rujna 2024. - 19:04

Supruga američkog glazbenika Tommyja Leeja, bubnjara grupe Motley Crue, komičarka i influencerica Brittany Furlan, na društvenim mrežama je objavila dramatični video u kojemu je pokazala kako je njihovu kujicu Neenu uspjela "iščupati" iz ralja kojota koji je uletio u dvorište njihove kuće u Woodland Hillsu u Kaliforniji.

Brittany Furlan (38), koja je u braku sa 61-godišnjim rokerom i bivšim suprugom Pamele Anderson od 2019. godine, objavila je snimku mučnog incidenta koji su zabilježile njihove sigurnosne kamere, u kojem je kojot ščepao njihovu kujicu u dvorištu pored bazena.

"Zgrabila sam je iz njegovih usta!", ispričala je zgranuta Brittany, dodavši: "Hvala Bogu da je Neena malo debeljuškasta, pa nije uspio skočiti s njom preko zida".

"Ovo je usred bijela dana, u 13 sati" - istakla je, dodavši kako su "lokalni kojoti sve drskiji i gladniji", te da svoje pse više ne pušta van.

image
Angela Weiss/Afp

Supruga Tommyja Leeja je rekla da pas nije pretrpio nikakve ozljede, jer se čini "da ju je kojot uhvatio za krzno", piše Daily Mail.

Na snimci se vidi i muškarac u dvorištu, za kojeg se pretpostavlja da je njezin suprug roker. U ovoj nemiloj situaciji, Brittany se pokazala znatno hrabrijom.

@dailymail Tommy Lee‘s wife Brittany Furlan said their beloved pet dog Neena ‘is safe‘ after a coyote attack in the backyard of their Woodland Hills, California home. The comedian, 38, who’s married to the 61-year-old Mötley Crüe rocker posted Ring camera footage on Instagram of a harrowing incident where a coyote ripped the dog away before she rescued the canine off-camera. 🎥IG/BrittanyFurlan #dog #pup #pet #coyote #animal #wild #danger #scary #ring #tommylee #motleycrue #brittanyfurlan ♬ original sound - Daily Mail

Furlan je rekla i kako je ovo njihov prvi susret s kojotima u četiri godine, otkad žive u ovom domu.

Portal KTLA navodi kako je prisutnost kojota na zapadnoj strani doline San Fernando, gdje živi slavni par, "uobičajena pojava."

Kojoti rijetko napadaju ljude, ali često ciljaju na male životinje, navodi se u članku.

image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 20:28