StoryEditorOCM

Will Smith prošetao ulicama jedne europske metropole i iznenadio sve: na videu se vide prazne ulice, pa gdje su ljudi?

Piše SCENA SD
6. kolovoza 2024. - 10:18

Hollywoodski glumac Will Smith (55) bio je na proputovanju u Zürichu tijekom vikenda. Na Instagramu je objavio video u kojem luta najvećim gradom u Švicarskoj - potpuno sam. Nije ni čudo, jer je Will Smith na putu u 5:30 ujutro u nedjelju. Njegov avion nije smio poletjeti u subotu, pa je morao prenoćiti u Zürichu. "Prekrasno je! Vratit ću se", napisao je uz video.

image

Will Smith

Screenshot Instagram Will Smith/

Ne događa se često da može nesmetano prošetati gradom, oduševljen je Will. Tako uživa u miru i tišini, koju prekidaju samo ptice. Zadivljen je labudovima u vodi i džepnim noževima u izlogu. "Švicarski nož u Švicarskoj, razumiješ?" kaže smijući se u kameru.

image

Will Smith

Screenshot Instagram Will Smith/

Kamo je Will Smith krenuo sa zaustavljanjem u Zürichu, u početku nije otkrio, ali kasnije je objavio fotografije iz Marbelle, u elegantnoj odjeći. U španjolskom gradu prisustvovao je gala večeri dobrotvorne organizacije Fundación Starlite.

image

Will Smith

Screenshot Instagram Will Smith/

Napušteni grad podsjetio je Willa Smitha na jedan od njegovih najboljih filmova. "Imam flashbackove na ‘Ja sam legenda‘", otkriva. U filmu o posljednjim vremenima iz 2007. glumio je virologa Roberta Nevillea, koji je naizgled posljednji preživjeli koji je lutao depopuliranim New Yorkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 20:58