StoryEditorOCM
Zvijezde onlineneočekivan detalj

Thompson otkrio svojim fanovima kako je izgledao s 26 godina! Imao je hit, baš će vas iznenaditi tko mu ga je napisao

Piše M. Kl.
22. listopada 2024. - 20:22

Marko Perković Thompson je na svojoj službenoj Facebook stranici, uz naslov "Povratak u prošlost" podsjetio svoje fanove kako je izgledao kao mladi, tek stasali pjevač s 26 godina.

Objavio je, naime, fotografiju iz ratne 1992. godine kad je snimio pjesmu ”Zmija me za srce ugrizla” i na istom mjestu citirao njene stihove: "Kroz moj život žene prolaze, prazne priče sobom donose, sve od mene čašu nose, a sa njom se život prospe..." i "Kome oni divni nokti otrov toče sad u votki...", čiji autor nije Thompson nego, na iznenađenje mnogih, Želimir Dundić iz Trija Gušt!

Pjevač je tada imao 26 godina, kovrčavu crnu kosu i bio je odjeven u jeans.

Upravo je sa "Zmijom" Thompson ostvario i svoj festivalski debi na pozornici Splitskog festivala u mandatu Zdenka Runjića, te odmah privukao pažnju medija.

Videospot snimljen na mokrom makadamu manjeg dalmatinskog mjesta i na lokacijama poput mjesnog kafića pogledajte u nastavku:

 

Pjesma je objavljena na albumu "Moli mala", a naslovna pjesma je također postala hit i bila je Thompsonov autorski rad, te je bilo jasno što će tematski biti i ostati njegova najveća preokupacija.

"Hrvatska nam razrušena pati, naša gruda, svih Hrvata mati..." - stihovi su koji otvaraju pjesmu.
 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 21:10