StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNA INSTAGRAMU

Taylor Swift prekinula šutnju nakon otkazanih nastupa u Beču: ‘Tugovali smo za koncertima, a ne za ljudskim životima‘

Piše SCENA SD
22. kolovoza 2024. - 16:24

Tri koncerta Taylor Swift (34) u Beču ranije ovog mjeseca otkazana su nakon što su vlasti spriječile mogući teroristički napad. Američka pop zvijezda nakon toga nije ništa osobno komentirala - ni putem društvenih mreža ni na pozornici - i nastavila je turneju prema planu s pet nastupa u Londonu. Nakon "službenog završetka europskog dijela turneje ‘The Eras‘",Taylor sada detaljno komentira događaje u Austriji.

U dugoj objavi na Instagramu objavljenoj u ponoć, Swift piše da su njezini posljednji sastanci u Londonu nakon otkazivanja Beča bili "tobogan emocija":

"Otkazivanje naših koncerata u Beču bilo je užasno. Razlog otkazivanja ispunio me novim osjećajem straha i ogromnom količinom krivnje jer je toliko ljudi planiralo doći na te koncerte", stoji u objavi. "Ali također sam bila jako zahvalna vlastima, jer smo zahvaljujući njima oplakivali koncerte, a ne ljudske živote."

image

Taylor Swift

Justin Tallis/Afp

Pjevačica je nastavlja pisati da je bila "ohrabrena ljubavlju i jedinstvom" koje je vidjela među obožavateljima nakon toga, kada su mnogi obožavatelji u Beču preplavili ulice kako bi zajedno pjevali Swiftine pjesme i razmjenjivali narukvice prijateljstva, što je postalo tradicija na njezinim koncertima.

Osim toga, Swift piše da su nakon Beča ona i njezin tim blisko surađivali s britanskim vlastima kako bi osigurali da njezinih pet večeri na londonskom stadionu Wembley - koje je završilo 20. kolovoza - prođe bez incidenata.

image

Taylor Swift

Justin Tallis/Afp

Objava Taylor Swift došla je dva tjedna nakon što su koncerti u Beču otkazani. Uz puno razumijevanja obožavatelja, bilo je i nekih kritika jer se pjevačica nije izravno osvrnula na otkazivanje koncerata. U svojoj je objavi sada objasnila pozadinu svoje šutnje.

"Da budem vrlo jasna, neću javno govoriti o nečemu što mislim da bi moglo isprovocirati one koji žele nauditi obožavateljima koji dolaze na moje nastupe", piše ona. "U ovakvim slučajevima, ‘šutnja‘ zapravo znači suzdržanost i čekanje da se progovori u trenutku kada je to ispravno. Moj prioritet je bio sigurno završiti našu europsku turneju i s velikim olakšanjem mogu reći da smo to uspjeli."

image

Taylor Swift

Andre Dias Nobre/afp/profimedia/Andre Dias Nobre/afp/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 20:42