StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNEVJEROJATAN PRIZOR

Sve se izmaklo kontroli, Rod Stewart objavio fotku sa šanka sa spuštenim hlačama! ‘Osramotio sam svoga najmlađega...‘

Piše SCENA SD
2. lipnja 2024. - 18:57

Još jučer smo pisali i objavljivali fotografije s ludog tuluma u koji se pretvorilo hrvatsko vjenčanje hokejaša Liama Stewarta, sina glazbenika Roda Stewarta, i njegove novopečene supruge Nicole Artukovich.

Nakon što je završio službeni dio ceremonije, a raspoloženi svatovi se prebacili u Tvrđavu Lovrijenac, gdje se cijelu noć pošteno slavilo, brojni uzvanici su rado s ovog vjenčanja za pamćenje u Dubrovniku dijelili omiljene trenutke na društvenim mrežama.

image

Liam i Nicole Stewart

Instagram

Rod Stewart uživao je u šampanjcu, u presretnom danu svoga sina i nevjeste sa suprugom Penny Lancaster (53), ali i s bivšom ženom, mladoženjinom majkom Rachel Hunter (54).

Nakon crkvene ceremonije u crkvi sv. Ignacija, zabava se vrlo brzo zahuktala.

image

Liam Stewart

Instagram

Tako se mladoženju moglo vidjeti bez košulje kako viče i pjeva dok sjedi prijateljima na ramenima, a pridružila mu se i mladenka.

image

Liam Stewart i mladenka Nicole na partyju u Tvrđavi Lovrijenac

Instagram

Ona je svoju dugu vjenčanicu zamijenila kraćom varijatnom te opušteno plesala s okupljenim uzvanicima.

Mladenci se nisu suzdržavali ni od strastvenih poljubaca tijekom vjenčanja, a uzvanici su otkrili kako je tata Rod bio vrlo brižan, te je u jednom trenutku pomeo bačene čikove s plesnog podija.

image

Rod Stewart je pomeo čikove s plesnog podija

Instagram

No da se na svadbenom partyju i u danu nakon događalo toliko toga više otkrio je sam Rod Stewart, objavivši danas na instastoryju fotografiju na kojoj pije za šankom spuštenih hlača, a pored njega je, sudeći po popratnom komentaru, njegov najmlađi sin!

image

Današnja objava Roda Stewarta na Instagramu

Instagram

"Kako osramotiti svoga najmlađega u hotelskom baru nakon vikenda punog aktivnosti" - napisao je uz objavljenu fotku sir Rod.

Rod Stewart je u prvom braku, prije Rachel Hunter i Penny Lancaster, dobio troje djece, uz najstariju izvanbračnu kći, rođenu 1963. godine, za koju je kasnije saznao i odgojenu u posvojiteljskoj obitelji. U trećem braku s Penny Lancaster-Stewart dobio je još dvoje djece, sinove Alastaira (18) i Aidena (13), a potonji je, očito, s njim na fotografiji iz hotelskog bara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 20:07