StoryEditorOCM
Zvijezde onlineKatie Price

Starleta izaziva zabrinutost u drastično mršavom izdanju: ‘Izgleda loše. Što joj je s nogama? Ovo mi slama srce!‘

Piše SCENA SD
25. listopada 2024. - 08:29

Katie Price izazvala je zabrinutost među svojim pratiteljima nedavnim videom na Instagramu. Ova 46-godišnja majka petero djece poznata je po dijeljenju videa u kojima modelira raznu odjeću, često u sklopu promotivnih akcija.

No, izazvala je zabrinutost obožavatelja jer je u videu nosila odvažnu crvenu bluzu u kombinaciji samo s kaubojskim čizmama, piše birminghammail.co.uk

Susrela se s valom zabrinutih komentara na OnlyFansu. Jedan zabrinuti obožavatelj primijetio je da Katie izgleda "loše", komentirajući: "Nisam želio objavljivati ​​negativnosti, ali zapravo sam zabrinut jer izgleda loše."

Drugi je upitao: "Što joj se dogodilo s nogama?", dok je treći podijelio emotikon slomljenog srca, dodajući: "Oh, Katie, ovo mi slama srce. Gdje su ljudi koji bi trebali paziti na nju?"

image
Terry Blackburn/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Terry Blackburn/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Katie je nedavno ozlijedila stopalo nakon što se poskliznula na kamenu dok je bila na odmoru s dečkom JJ Slaterom. Zadobila je ozljede koje su joj promijenile život nakon pada, a liječnici su joj rekli da možda ‘više nikada neće hodati‘.

U razgovoru s Kathy Burke u njezinom podcastu, Katie je prethodno otkrila kako je zadobila ozljedu – dok se pretvarala da je konj.

"Pretvarala sam se da sam konj. Preskočila sam grm, bio je mrak, nisam znala da postoji pad u podzemno parkiralište", prisjetila se.

Rekla je da joj je stopalo sada puna ožiljaka i šarafa nakon što je smrskala kosti u padu od nekih šest metara.

image

Katie 2015. 

James Warren/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2024 08:34