StoryEditorOCM

Splićanka i radijska voditeljica s voditeljem Dnevnika Nove TV slavi rođenje drugog sina: objavila vijest i otkrila ime!

Piše SCENA SD
8. srpnja 2024. - 18:21

Voditelj Dnevnika Nove TV Dino Goleš i njegova supruga, Splićanka sa zagrebačkom adresom i radijska voditeljica Nina Slišković Goleš dobili su drugo dijete.

Nina je na društvenim mrežama otkrila i ima bebice, te raznježila pratitelje fotografijom na kojoj sinčića drži u naručju.

"I kad sam pomislila da srce ne može biti punije, došao si ti. Pavle moj", napisala je.

Novinarskom bračnom paru, koji se i upoznao na fakultetu, Pavle je drugo dijete, a sinčića Šimuna dobili su 2021. godine.

image

Dino Goleš
Nova TV

Matko Stankovic/

"Prinova nam stiže s početkom ljeta, pripremam se na činjenicu da će naš Šimun uskoro biti veliki brat i da će svu onu pažnju koju je do sada imao samo za sebe, uskoro dijeliti s nekim.

S jedne me strane ta činjenica plaši, pa se trudim preostalo vrijeme dok smo sami s njim iskoristiti maksimalno i pripremiti i njega na sve što nas čeka, s druge strane znam da će Šimun s dolaskom drugog djeteta dobiti najljepši poklon za život - brata ili sestru, i to mi daje veliki mir i radost" - ispričala je Nina početkom godine u velikom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Na pitanje koliko njezin posao i karijera pate radi djece, Nina je odgovorila: 

"Koliko god volim svoj posao, dajem se u njega, uživam u njemu i živim ga, one sekunde kad sam prvi put saznala da sam trudna moja životna ljestvica prioriteta se presložila i na prvo mjesto je došlo moje dijete. I to bez grižnje savjesti i analiziranja što se sve moralo pomaknuti za mjesto niže i s čime sam sve trebala na neko vrijeme usporiti. 

image

Nina Slišković Goleš u radnom ambijentu

Gordan Svilar/ Top Radio

Poznavajući sebe, neću nikada žaliti što sam tako odabrala. Uživam u svakoj sekundi odrastanja svoje djece bez grižnje savjesti o tome što i koliko “pati” dok ja radim ono što najviše na svijetu volim - nekome sam mama. 

Na svakome od nas je da svoje izbore posloži po vlastitom osjećaju i situaciji, to je pravo na izbor svake od nas, a da ne spominjem da ni nemaju sve mame taj luksuz da odaberu biti doma s djecom koliko bi htjele, život nerijetko ne pita što bi ni kako bi...".

Otkrila je i da je stariji sin Šimun od nje "pokupio" dalmatinski naglasak.

"Voljela bih da se s vremenom pokaže i dalmatinski temperament, to je nešto na što sam jako ponosna kod sebe i mislim da mi je ta jedna doza prgavosti i otvorenosti puno puta u životu dobrodošla!" - zaključila je dvostruka mama Nina Slišković Goleš.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 09:29