StoryEditorOCM
Zvijezde onlineUZBUDLJIVE GODINE

Splićani se itekako sjećaju Ane Gruice iz ovih dana! Imala je 18: Nisam smila doć doma. Moj Kosta i ja...

Piše SCENA SD
22. kolovoza 2024. - 08:21

Splićani se sjećaju Ane Gruice Uglešić iz ovih mladih dana.

Taman je postala prepoznatljivo lice u splitskom javnom životu, lijepa maturantica Turističke škole u Splitu, koja je ponijela lentu na nacionalnom izboru ljepote i postala ime i pojava koju je bilo nemoguće ne uočiti.

Tada misica i manekenka, danas poznata glumica, Ana Gruica Uglešić se na Instagramu prisjetila svog 18. rođendana i odluke da ga obilježi svojom prvom tetovažom. I sama je ostala iznenađena kad se u javnom prostoru ukazala fotografija iz arhive našeg Cropixa koja je svjedočila tome događaju. 

image

Ana je pozirala našem fotoreporteru na 18. rođendan u Splitu, kad se počastila prvom tetovažom

Cropix

"A di su ovo izvukli? Kad već jesu... 18. rođendan. Prva tetovaža. Nisam smila doć doma. Moj Kosta i ja", napisala je u komentaru.

Ana se posljednji put tetovirala u ožujku ove godine, a nakon jedne je komentirala:

"Sve moje tetovaže imaju svoju priču. Ali za mene", ustvrdila je Splićanka za tportal.

Ana je ovih dana proslavila i godišnjicu braka sa suprugom, splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Na društvenim mrežama podijelila je fotografije s vjenčanja, pa suprugu posvetila emotivnu objavu.

"Hvala ti što već 7 godina veze, od toga 6 godina civilnog i 1 godinu crkvenog braka, ovako gledaš u mene. Bez treptaja oka. Vrijedi nam kao 14 godina, jer biti sa mnom zaslužuje beneficirani radni staž. Sretna nam godišnjica, mužu moj. Obolet", napisala je Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. rujan 2024 20:21