StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSHARON STONE

Slavna glumica objavila fotografiju iz lifta u turskom hotelu, svi se pitaju kako je nastala modrica na njezinom oku

Piše SCENA SD
2. kolovoza 2024. - 10:27

Što se dogodilo sa Sharon Stone (66)? Njezini obožavatelji su zabrinuti jer je slavna glumica, koja je trenutno na putovanju u Tursku, objavila svoju fotografiju u liftu luksuznog hotela na kojoj se može vidjeti modrica na oku. 

"Ovo putovanje je bilo teško, ali ja sam čvršća", našalila se Sharon Stone u komentaru fotografije. Ali strahovi njezinih obožavatelja nisu nestali. Zatim je objavila fotografiju bazena svog hotela, ali njezina publika nastavila se pitati što se dogodilo. Kako bi prekinula glasine, američka glumica progovorila je u videu objavljenom na Instagramu u četvrtak kako bi konačno ispričala što se zbilo. 

"Znam da ste svi zabrinuti zbog toga što sam dobila modricu na oku, pa ću vas obavijestiti", započela je Sharon Stone. "Ustala sam usred noći kako bih piškila. Nisam znala gdje sam i udarila sam licem", objasnila je u komentarima koje je prenio People. Zatim je odgovorila na razne teorije koje su kružile: "Ne, nitko mi ništa nije učinio, i da, jako mi je dobro i dobro se zabavljam." "Jako sam dobrodošla na svom putovanju, gdje god sam bila ovdje, i jednostavno se jako dobro zabavljam", zaključila je glumica. Zatim je skinula sunčane naočale kako bi pokazala da rana zarasta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 21:30