StoryEditorOCM
Zvijezde onlineodbrusila mu

Severina zaratila sa svećenikom kojeg svi znaju s TikToka: ‘Ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim‘

Piše scena sd
17. svibnja 2024. - 17:38

Severina Vučković često koristi svoj utjecaj na društvenim mrežama kako bi pripomogla borbi za prava žena, a također se, poznato je, aktivno zalaže i za pravo pobačaja, i njegovu zakonski temeljenu dostupnost u hrvatskim bolnicama.Svećenik koji se proslavio na TikToku, te redovito na njemu snima sadržaj, Tomislav Lukač, oštro je osudio pjevačicu, postavivši djelić njezinog videosnimka s Instagrama, na kojem se osvrnuo kako je pobačaj "ne samo veliko zlo, već i jako šteti ženama koje se na njega odluče." U istom je videozapisu koristio i svjedočanstvo nepoznate žene koja je govorila o svom pobačaju. 

@dontomolukac Većina žena koje su mi na ispovijedi ispovjedile grijeh pobačaja mi je reklo kako si ne mogu oprostiti što su to učinile!?? #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest #hodzazivot ♬ original sound - dontomislavlukac

Severina je zatim podijelila Instagram priču nepoznate osobe koja je podijelila video svećenika uz pogrdan komentar: ‘Žena od skandala, taman se oporavila od jahte, kad evo je opet.‘

Budući da takve priče nema na Instagram profilu svećenika, nije sa sigurnošću reći je li upravo on, ili tko drugi objavio spornu Instagram priču, no Severina je u sljedećoj objavi direktno odgovorila svećeniku, što upućuje da bi on mogao biti autor priče. 

"Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor JAHTE prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao. Križ ti je top."

image
Screenshot/instagram/
image
Screenshot/instagram/

Ranije je Severina Vučković izazvala buru reakcija podržavajući građansku inicijativu My Voice, My Choice, oštro kritizirajući buduću Vladu. Na društvenim mrežama, popularna pjevačica pozvala je svoje pratitelje da podrže ovaj pokret koji se zalaže za pravo svake žene u EU-u na siguran i dostupan pobačaj.

U svom video poruci, Severina je istaknula nedostatak žena među pregovaračima oko formiranja nove Vlade HDZ-a i DP-a, izražavajući nezadovoljstvo ovom situacijom. "Jeste li među pregovaračima oko nove Vlade vidjeli i jednu jedinu ženu proteklih tjedana? Jednu? S jedne od dvije pregovaračke strane? Niste? Nisam ni ja. Nezamisliva je to scena u 21. stoljeću, osim u društvima duboko zakopanim u patrijarhat. Dogovaraju li se politike bez žena, koje se tiču žena?" naglasila je pjevačica,  zabrinuta zbog nedostatka ženskog glasa u političkim procesima koji se tiču ženskih prava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 18:15