StoryEditorOCM
Zvijezde onlineVJEČNA VATRA

Severina boravi u Sarajevu, gdje i pjeva za novogodišnji doček. Evo što je poručila...

Piše Scena SD
20. listopada 2024. - 15:11

Sretnici koji će uživati u novogodišnjem nastupu Severine Vučković su Sarajlije, ali i nesumnjivo brojni fanovi koji će zbog estradne kraljice Balkana hodočastiti u Bosnu, te silvestarsku noć provesti u glavnom gradu BiH.

Ovih je dana Seve došla dogovoriti detalje nastupa, te istom prilikom snimila seriju fotografija koje je okačila na društvene mreže, na instagramsku "slikovnicu", kako to voli reći.

image

Srce grada Sarajeva

Gavin Hellier/Robertharding Via Afp

- Od Sebilja do Ferhatovića stane cijeli jedan pasus života. Ovdje sam trčala noću oko 3-4 sata po kiši kad smo snimali "Duhove Sarajeva". Nigdje prije ni poslije takve sreće... Zato je Balašević i rekao da je Sarajevo kao dijete – zaigrano, prostodušno i naivno... I takvi smo svi mi koji u njega dođemo – napisala je status uz fotouradke iz objektiva sarajevske fotografkinje Sanele Babić.

Severina se ukazala na nekoliko lokaliteta, dobro raspoložena i sjajno odjevena, pa je tako nakon sivog odijela odjenula i zanimljivu haljinu pomalo vintage-uzorka i jesenskih tonova (s širokim bijelim čizmama), koju je također na njoj ovjekovječila Sanela Babić.

Treća kombinacija tijekom boravka u Sarajevu je "najrokerskija", hlače-zvoncare visokog struka, kožna jakna moderne kesten-boje te čizmice s visokom petom. I opet ju je nepogrješivo "pofotkala" Babić...

Severina će pjevati na javnom gradskom dočeku, a uz nju će pored "Vječne vatre" biti i "mostarska beba", mladi i daroviti pjevač Adi Šoše.

image

U pjevnom elementu

/Slobodna Dalmacija
image

Vole ga i u Hrvatskoj: Adi Šoše

Nikola Brboleza/Cropix
image

Gorjet će sve

Nikola Brboleza/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2024 18:27