StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNADMAŠILA BELLUCCI?

Seksipilni glumac objavio vruće fotke s 30 godina mlađom djevojkom! Ovako slave prvu godišnjicu veze, strasti frcaju

Piše SCENA SD
27. kolovoza 2024. - 21:34

Je li lijepa Narah Baptista nadmašila Monicu Bellucci?

Vincent Cassel, francuski glumac i šarmer, po mišljenju mnogih žena jedan od najseksipilnijih "neljepotana", uživa punim plućima sa svojom novom djevojkom, prelijepom Narah, s kojom upravo slavi prvu godinu veze.

Koja očito frca strašću, jer upravo su takve snimke koje je na Instagramu podijelila od Vincenta 30 godina mlađa djevojka.

Kolaž donosi galeriju romantičnih i seksi fotografija, na kojima zagrljeni poziraju na plaži i pijesku, zajedno kuhaju, senzualno plešu i strastveno se ljube.

"Ti si moje sunce", napisao je Vincent u komentaru.

Narah i Vincent prvi su put zajedno snimljeni krajem prošle godine, na plaži u Rio de Janeiru. Vincent je prije toga proveo pet godina u braku s Tinom Kunakey, a zajedno su dobili i kćer Amazonie.

No njegova najduža i najpoznatija veza bila je ona s talijanskom divom Monicom Bellucci. Bili su jedan od najseksipilnijih parova u svijetu showbizza.

Monica je obznanila da se razvodi od Cassela 2013. godine, dok je snimala u Srbiji film u režiji Emira Kusturice. U braku su proveli 14 godina i dobili dvije kćeri, Devu rođenu 2004. i Leonie rođenu 2010.

Monica Bellucci danas je, pak, u ljubavnoj vezi s poznatim redateljem Timom Burtonom.

"Što da vam kažem, kao prvo, sretna sam što sam ga srela. To je jedan od onih susreta kakvi se u životu rijetko događaju. Upoznala sam ga kao čovjeka i volim ga, a sad ću ga upoznati i kao redatelja. Počinje još jedna avantura”, izjavila je prošle godine talijanska glumica, zvijezda "Malène”, koju pamtimo i po ulogama u "Pasiji”, te "Asterixu i Obelixu: Misiji Kleopatra"...

image

Monica Bellucci i Tim Burton snimljeni u Calcati, gradiću 50 km od Rima

Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 19:28