StoryEditorOCM
Zvijezde onlineORNELA VIŠTICA

Prelijepa hrvatska glumica samozatajnija je otkad voli 60-godišnjeg ugostitelja, ovom je gestom dirnula kolegicu

Piše MOZAIK SD
23. listopada 2024. - 17:22
Ornela Vištica snimljena na predstavljanju serije ”Metropolitanci” u društvu kolega Linde Begonje i Josipa BrakusaTomislav Kristo/Cropix

Ornela Vištica, 35-godišnja glumica rođena u Mostaru, koju je najšira tv publika upoznala i zavoljela kao krčmaricu Karmen Sagu u telenoveli "Larin izbor" i koja je 2010. proglašena je najljepšom Hrvaticom u izboru časopisa Globus, danas je gestom na Instagramu oduševila svoju kolegicu iz matičnog kazališta Kerempuh, čija je članica ansambla.

"Naša Iva, jedan od obožavanih likova, glumačkog ansambla Kerempuha je postala baka. 🥳🤩🥰 Dijelimo svi sreću s našom Ivom. ❤️

I prilika da joj zahvalim uvijek za poštovanje i osmijeh, kreativnost, čuda koja radi rukama i što me naučila kako u par minuta staviti periku. 👱🏻‍♀️🥰" - napisala je Ornela uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledalo malo slavlje njihove kazališne družine.

Fotografija i posveta su skroz ganule kolegicu, koja joj je otpisala: "Ajme, Ornela!! Puno ti hvala na ovim divnim riječima!❤️🥰🙏", a i druge su se kolegice priključile čestitkama.

Medije je oduvijek jako zanimao privatni život glumice koju smo gledali i u HTV-ovoj seriji "Metropolitanci", kao i u kazališnoj predstavi "Predsjednici & Ca", u kojoj od 2020. glumi Kolindu Grabar-Kitarović.

Njezine dvije najpoznatije ljubavne veze bile su s glumcem Andrejom Dojkićem (koji je prije nje bio u dugo ljubio kći Ive Sanadera, Petru Sanader) i popularnim chefom Matom Jankovićem.

Kako navodi Story, Ornela je s Dojkićem bila u vezi nekoliko mjeseci 2011. godine, a kako je tada ispričala, "bila je to ljubav na prvi pogled".

image

Ornela Vistica u društvu Jadrana Lazića u Fotoklubu Split na otvaranju njegove izložbe Split - Paris - Los Angeles, u sklopu koje je i ona stala pred njegov objektiv

Tom Dubravec/Cropix

Sljedeći poznati muškarac u Ornelinom životu bio je chef Mate Janković. Javnost je za njihovu vezu saznala 2018. godine, kad su viđeni u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce, no ni njihova ljubav nije potrajala.

Kako piše Story, Ornela danas ljubi poduzetnika i ugostitelja Nenada Šepaka koji je u šezdesetim godinama i zajedno žive u zagrebačkom naselju Svetice.

image

Nenad Šepak navodno je partner Ornele Vištice

Marko Todorov/Cropix

Vlasnik dvaju ugostiteljskih lokala, beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala, kako navode, iz prošlog braka ima troje djece.

image
Tomislav Krišto/Cropix

Ornela Vištica, inače, osim što je diplomirana glumica, od prošle godine je magistrica međunarodnih odnosa i diplomacije. Ornela je, naime, prošle godine obranila diplomski rad na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2024 18:24