StoryEditorOCM
Zvijezde onlineOPASNO PO ŽIVOT

Potpuno gola u kupaonici: ovako je Catherine Zeta-Jones svom voljenom Michaelu čestitala 80. rođendan! Da mu srce stane

Piše SCENA SD
26. rujna 2024. - 10:24

Hollywoodska glumica velških korijena, Catherine Zeta-Jones, proslavila je svoj 55. rođendan, a njezin suprug Michael Douglas jubilarni 80. 

Catherina je povodom dviju velikih proslava u obitelji na Instagramu podijelila svoju crno-bijelu fotografiju na kojoj je pozirala potpuno gola u kupaonici.

Hollywoodske zvijezde slave rođendan, među njima je 25 godina razlike; već 24 godine traje idila, ali nije bajno krenulo

"Nakon više od 25 godina dijeljenja rođendana sa suprugom, ponestaje mi ideja za darove! Ovo je poklon opcija dva, loptice za golf su prva opcija... naravno", napisala je glumica duhovito.

Catherine i Michael upoznali su se na Deauville Film Festivalu 1998. godine, zanosna je Velšanka iskusnog hollywoodskog zavodnika očarala istu večer, dok se on nje, navodno, na prvi susret nije dojmio.

Prilikom upoznavanja nije bila ni najmanje impresionirana njegovim pristupom. Michael joj je, naime, rekao: "Znaš, ja ću biti otac tvoje djece!".

Prema njegovom kasnijem prepričavanju, Catherine je odgovorila "Čula sam puno toga o tebi, vidjela sam puno toga i mislim da je vrijeme da ti poželim laku noć".

Glumac se u to vrijeme razvodio od supruge Diandre Luker, s kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je Catherine posramila.

Žaleći zbog svoje nepromišljene izjave Catherini je sutradan poslao poruku isprike i cvijeće.

No, Michaelove riječi na upoznavanju pokazale su se proročanskima, u ožujku 1999. su započeli vezu, zaručili su se 31. prosinca te godine i vjenčali se 18. studenoga 2000. u hotelu Plaza u New Yorku, nakon što je finaliziran Douglasov razvod od prve supruge Diandre.

Vjenčanje godine, kako su ga mediji nazivali, je koštalo navodno blizu dva milijuna dolara, a Catherine i Michael su potpisali više od milijun dolara vrijedan ugovor s magazinom OK! o ekskluzivnoj objavi fotografija, a ostalim medijima pristup nije bio dozvoljen. Usprkos tome, novinari magazina Hello! Potajno su snimili ceremoniju, a glumački par ih je uspješno tužio.

Par zajedno ima dvoje djece, sina Dylana (24) i kćer Carys (21), dok Michael iz prethodnog braka ima sina Camerona (45).

Kad je 2010. Michaelu dijagnosticiran rak jezika, Catherine je prolazila kroz vrlo teško razdoblje, što je dovelo do depresije, a doznalo se i da boluje od bipolarnog poremećaja.

Dva puta je zbog toga bila hospitalizirana, 2011. i 2013. godine, a zbog svih problema koje su prolazili, 2013. su odlučili živjeti odvojeno, svakome je trebao svoj mir. No, nije bilo riječi o razvodu. Ponovno su se spojili 2014. godine, a Douglas je tada kazao kako su "jači nego ikad".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 10:54