StoryEditorOCM
Zvijezde onlineza ne povjerovati

Pogledajte što Chuck Norris radi u 85. godini; Našalio se na svoj račun i oduševio fanove: ‘Isključio je gravitaciju‘

Piše SCENA SD
20. kolovoza 2024. - 12:22

Chuck Norris bio je zvijezda akcijskih filmova 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, ali posljednje vrijeme nije toliko aktivan u javnosti. No, mnogima je jedan od omiljenih likova s malih i velikih ekrana.

Norris je sada na svom Instagramu objavio snimku iz teretane na kojoj diže utege, a na pitanje što radi, rekao je kratko: ‘Samo se zagrijavam‘. 

- Priča se da će, nakon što završim s vježbom, utezi trebati malo odmora, haha! Šalu na stranu, nadam se da vam je ljeto odlično i da će vam takva biti i cijela godina - kratko je napisao Norris u objavi, našalvši se na svoj račun u svima nam dobro poznatom stilu.

Njegovi pratitelji odmah su "uskočili u vlak"... 

‘Chuck Norris se ne zagrijava, njegovi utezi se hlade‘, ‘Potresi tresu Kaliforniju jer je Chuck Norris spustio utege‘, ‘Chuck Norris ne diže utege, samo je isključio gravitaciju‘, pisali su mu neki ispod snimke, a drugi su komentirali kako je u odličnoj formi za svoje godine. 

Iako mnogi ne mogu vjerovati, poznati glumac i majstor borilačkih vještina prije nekoliko mjeseci je navršio 84 godine, a tada je rekao kako se osjeća ‘kao da mu je 48‘. Vidjevši ovaj video, vjerujemo mu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 14:17