StoryEditorOCM
Zvijezde onlineDALA JOJ SE U RUKE

Pogledajte kako je Severina ‘u vrtlu‘ šišala Matiju Vuicu, video je teški šou! A evo što je poručila Sonji Dvornik

Piše SCENA SD
9. rujna 2024. - 19:28

"Matiju Vuicu sam ošišala, a sve magarce i ovce prešišala... Beeee!" - napisala je Severina na Instagramu, gdje je objavila urnebesni video na kojemu, moguće negdje na otoku, na totalno nesvakidašnjem mjestu za "frizeraj", pored crkve, pod kamenim zidom, šiša - kreatoricu Matiju Vuicu!

"Znači, prvi rez... krećemo" - objašnjava splitska pjevačica, dok njezina metkovska prijateljica mirno i spokojno sjedi, niti najmanje zabrinuta hoće li pothvat ispasti onakvim kakvog je eventualno planirala, prepuštajući se s povjerenjem u Sevine ruke, kao što se Seve s povjerenjem odijeva u njene haljine.

"Jesu to od mesa škare?" - tek zanima Matiju.

"To su kuhinjske škare. Najbolje" - uvjereno tumači Seve i reže kosu bez da trepne. 

"Znači, sinoć smo piletinu s tim rezale?" - pita Matija.

"Pa tako nekako... I plastične vrećice smo rezale" - kazuje Seve i onda osupnuto shvaća da ne zna kako će joj ošišati donji sloj kose.

"Isuse Bože, kako se šiša ovaj donji sloj"- pita se, na što je Matija stručno navodi: "Malo podigni taj gornji sloj...".

image

Severina, Jurica Popović i Matija Vuica na Danima Dioklecijana u Splitu 2016.

Ante Čizmić/Cropix

Video je, u svakom slučaju, oduševio Severinin pratitelje na Instagramu, među kojima su reagirala i poznata imena. Iva Radić je objavila emotikone koji "umiru od smijeha", a splitska fotografkinja i Severinina bliska prijateljica Sonja Dvornik je konstatirala:  "Samo ću ti reć da te Matija baš baš voli😂❤️", na što joj je pjevačica uzvratila: "Preznojih se, ohladih se tih po ure... Al‘ ljubav je to. Ti si sljedeća mačko 😂😂😂".

Severina je neumorno popravljala "krive Drine", ali Matija je bila zadovoljna.

"Znači Seve, sad ide druga faza na skaline, možemo mi to😍" - najavila je Matija.

image

Severinino i Matijino prijateljstvo datira odavna: snimljene u istom društvu 1998. godine

Arhiva/Cropix

Na istoj lokaciji, i u istoj kreaciji, Severina je pozirala, a senzualne su fotografije naišle na kolektivno odobravanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 20:25