StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSAMO NA KLAVIRU

‘Pada kiša, pokazat ću vam isječak nove pjesme...‘: želite čuti što će nam sljedeće pjevati Baby Lasagna? Zvuči divno

Piše SCENA SD
21. svibnja 2024. - 14:51

"Vani pada kiša i dosadno nam je, pa smo odlučili pustiti vam ekskluzivni isječak našeg sljedećeg singla. Odsvirat ćemo vam melodiju samo na klaviru... Izlazi vani za manje od mjesec dana" - upravo je objavio Baby Lasagna u svom storyju na Instagramu, a onda snimio svog klavijaturistu (istog onog kojeg je jutros "prijavio" da bezbrižno spava, dok se on grize zbog turneje) Mihaela Žipovskog dok je prebirao po (makar se tako čini u ovoj "ogoljenoj" varijanti) klavijaturi nježnu skladbu, koja potencijalno miriše i na baladu. 

image
Screenshot Instagram

Požurite (dok objava ne "iscuri") i pjesmu poslušajte OVDJE

Vjetujemo da svi poklonici Marka Purišića ne mogu dočekati njegove nove pjesme i sve zanima repertoar koji će, u konačnici, svirati na svojim trima rasprodanim koncertima na zagrebačkoj Šalati u rujnu.

Jer, "Ri Tim Dagi Dim" i "IG Boy" su dovoljni za festivalsko gostovanje, pravu i cjelovitiju glazbenu priču Baby Lasagne publika tek treba čuti i radujemo joj se.

image
Screenshot Instagram

Marko je na svom profilu ranije podijelio i screenshot Billboardove ljestvice najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, gdje je prvo mjesto pripalo upravo vicepobjedničkoj s Eurosonga, "Rim Tim Tagi Dim". Ta se pjesma već devet tjedana nalazi na Billboardovoj ljestvici za Hrvatsku. Prošli tjedan bila je na drugom mjestu, a sada se popela na prvu.

image
Screenshot Instagram

Na drugom mjestu ljestvice su Grše i Miach s pjesmom Fantazija, a Nemo, pobjednik Eurosonga, tek je na 8. mjestu.

"Rim Tim Tagi Dim" ušla je i na Billboardovu ljestvicu Global 200.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 19:06