StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePONOVNO SOLO?

Oglasila se Vlatka Pokos nakon navodnog prekida s dečkom ragbijašem: ‘Kakve to veze ima s ikim?!‘

Piše I. P.
14. srpnja 2024. - 11:42

Nakon što smo prije nekoliko dana objavili da je navodno ponovno solo Vlatka Pokos oglasila se na svojoj društvenoj mreži. Objavila je video u kupaćem kostimu na brodu i otkrila da je snimljen u Dalmaciji. "Plavuše se više zabavljaju", jedan je od tagova koje je podijelila uz objavu. 

U komentarima su se nizali komplimenti pratitelja, a jedan ju je direktno pitao "je li točno da si opet single". 

- Ne vidim kakve to veze ima s Vama ili bilo kim? - odovorila mu je Vlatka.

Podsjetimo, Vlatka je vezu s tajnikom ragbijaškog saveza i bivšim ragbijašem, te unukom bivšeg zagrebačkog gradonačelnika, istoimenim Većeslavom Holjevcem započela prije tri mjeseca. Susret je bio fataln. Nisu se ranije poznavali. Upoznali su se na aerodromu kako Vlatka često putuje u Irsku. Kako je kasnije ispričala za medije Holjevac ju je odmah osvojio šarmom, a on se iznenadio kako dobro izgleda uživo. 

image
Ivo Ravlić/Cropix

Nakon što je priznala vezu s Holjevcem Vlatka je rekla da neće od svega raditi pompu. Toga se, čini se, i drži. Fokusirana sam na karijeru, tek kratko je rekla za 24sata na upit o prekidu s Holjevcem. 

On je pak imao konkertniji odgovor. 

- Ajoj, ne bih o tome. Vidjet ćemo je li gotovo. Znate kako to bude, nikad se ne zna. Nije gotovo kad je gotovo - rekao nam je Holjevac na pitanje o prekidu s Vlatkom.

Pitali smo ga znači li to da je ipak samo riječ o nevoljama u raju.

- Pa dobro, ajmo to tako nazvati. Ja sam sad puno po putovanjima, evo me sad u Budimpešti na ragbi turniru tako da malo se možda zbog toga otelo kontroli - rekao nam je Holjevac dodavši da bi najbolje bilo da zovemo Vlatku.

Vlatka tad nije bila dostupna za komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 15:07