StoryEditorOCM
Zvijezde onlineČETVEROSTRUKI TATA

Obožavateljice ostale iznenađene: Ryan Reynolds u podcastu rekao da je loš i u roditeljstvu i u - seksu!

Piše SCENA SD
23. srpnja 2024. - 17:47

Glumac Ryan Reynolds često zbija šale na račun svoje supruge Blake Lively ili prijatelja, a nema problema ni sa šalama na vlastiti račun. Nedavno su on i njegov kolega iz "Deadpoola" bili gosti u jednom od podcasta i priznali su u čemu nije dobar.

image

Ryan Reynolds

Charly Triballeau/Afp

Kad ga je voditelj emisije Zoe Ball Breakfast Show pitao u čemu je loš, priznao je da nije dobar u roditeljstvu. "Reći ću da sam loš kao roditelj", rekao je. Naravno, njegov kolega Hugh Jackman u međuvremenu ga je zadirkivao da je i i u seksu loš, a s tim se složio i 47-godišnjak. "Istina je, užasan sam. Ali nekako sam uspio napraviti četvero djece", rekao je kroz smijeh.

image

Hugh Jackman i njegov kolega Ryan Reynolds

Charly Triballeau/Afp

Zvijezda je također u šali reagirala na činjenicu da su djeca koju ima sa slavnom glumicom čak i njegova. "Primijetio sam nešto čudno kod svoje djece. Oni govore vrlo, vrlo snažnim danskim naglaskom i ne znam odakle im to", dodao je. Glumac je otac devetogodišnjeg Jamesa, sedmogodišnje Inez, četverogodišnje Betty i još jednog djeteta rođenog 2023. godine: zove se Olin.

image

Blake Lively i njezin suorug Ryan Reynolds

Dimitrios Kambouris/Getty Images Via Afp

Popularni glumac jedan je od onih koji voli razgovarati o svojoj obitelji. Kako je u svibnju otkrio za časopis People, njegova borba s anksioznošću pomogla mu je da postane bolji otac. "Dakle, manje se fokusirate na sebe, a više na svoje odnose. Zato mi se sviđa što sam imao anksioznost", priznao je i dodao: "Ako vidim da moja djeca imaju sličan problem, mogu im barem malo pomoći."

image

Ryan Reynolds 

Charly Triballeau/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 04:44