StoryEditorOCM

Nina Badrić objavila fotografiju skoka u Jadransko more, pratitelji joj pišu: ‘10/10... Možeš na Olimpijske igre‘

Piše SCENA SD
9. kolovoza 2024. - 21:05

Naša pjevačica Nina Badrić (52) već nekoliko dana provodi odmor u Jelsi na otoku Hvaru. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju svog skoka u more.

"Bombica", napisala je u opisu objave, a mnogobrojni pratitelji su odmah komentirali: "Sačuvaj tu ljepotu i dijete u sebi uvijek", "Predobra fotka", "10/10... Možeš zasigurno na Olimpijske igre", "Jer ona je bomba,bomba...", "Super fotka... tako prirodna... dobra... bombastična", "Super fotka... Prava Ljetna uživancija"

Nina je prošloga tjedna, na svoj rođendan, publiku počastila strastvenom "Kako si". Pjesma dolazi uoči objave Nininog dugoiščekivanog albuma i najavljenog spektakla u Areni Zagreb.

“Album je gotov, a ja sam jako nestrpljiva da sve pjesme predstavim publici. Otvorili smo ga s #onokad, a sada na moj rođendan, stiže pjesma "Kako si". Pjesma govori o tome da je ustvari malo koga briga za to kako smo uistinu. 

Živimo u vremenu otuđenosti, a ova pjesma upravo govori o tome da nam srce krvari pred očima svijeta, a malo tko se zaustavlja i pokazuje stvarnu brigu”, o pjesmi je ispričala Nina. 

Pjesmu "Kako si" prati i spot koji je nastavak suradnje s Arnejem Misirlićem koji potpisuje i spot za #onokad, a za rap dionicu zadužen je VELI. U "Kako si", pjesmama s novog albuma, ali i brojnim drugim Nininim bezvremenskim hitovima publika će imati priliku uživati 30. studenog ove godine na velikom spektaklu u zagrebačkoj Areni kojeg Nina naziva najvećim koncertom svoje karijere.

image

Nina Badrić

Darko Tomaš/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 10:01