StoryEditorOCM
Zvijezde onlineEnergična pjevačica

Neda Parmać napravila show na svadbi: sišla je s pozornice, bacila se na pod pa pokazala kako se rade sklekovi

Piše L.G./JL
11. rujna 2024. - 08:03

Pjevačica Neda Parmać pokazala da nema samo jak vokal, već i jake mišiće. Inače je Neda poznata po energičnim nastupima, ali ovoga je puta napravila nešto što nitko nije očekivao. Naime, pjevačica je usred nastupa u svatovima sišla s pozornice i pokazala kako se rade sklekovi, piše Jutarnji list.

"Ponekad moralna podrška nije dovoljna i jednostavno moraš zasukat rukave i bacit se na posao. Na pozornici je ionako najdosadnije", napisala je u opisu pjevačica koja se bez oklijevanja bacila na pod u haljini i štiklama i odradila nekoliko sklekova.

Čini se kako su svi prisutni, kao i Neda i bend, uživali u zabavi koju su glazbenici pripremili, što se vidi u ostatku videozapisa objavljenog na Instagramu. Također, Neda je u uskoj, crnoj, mini haljini na jedno rame pokazala svoju zavidnu figuru i to nekoliko mjeseci od kada se na društvenim mrežama požalila na "škembicu" i "celulit".

"Prvo skidanje za plažu je najteže… Ali to treba riješiti k‘o flaster! Onda se pomiriš i sa škembicom i celulitom i uživaš u svom savršeno nesavršenom tijelu žene, mame, pivopije, sladokusca i svega što nosi ljeto...", napisala je ranije pjevačica koja je u komentarima iste objave dobila brojne komplimente.

"Neopisivo blistaš", "Nema tu ni škembice ni celulita", "Izgledaš famozno", samo su neke od tadašnjih reakcija Nedinih obožavatelja. Iako možda Neda toga nije ni svjesna, ima itekako zavidnu figuru te brojne pratitelje često baca u trans, piše Jutarnji list.

image

Neda Parmać

Vanesa Pandzic/Cropix
image

Neda Parmać

Josip Moler/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 11:10