StoryEditorOCM
Zvijezde onlineEVO NJE OPET

Nakon što je slomila nogu mislili smo da će uzeti malo odmora, ali ne: Ivana Knoll pozirala u mini kupaćem kostimu

Piše SCENA SD
20. kolovoza 2024. - 10:13

Najpoznatija hrvatska navijačica i influencerica ljeto nastavlja u svom stilu. Ivana Knoll (31) cijelo vrijeme putuje raznim dijelovima svijeta, a njezino zadnje odredište je grčki otok Mykonos. No, kako izgleda iz objava na njezinom Instagramu, ovaj put ne ide sve po planu. Zvijezda je slomila nogu na odmoru, zbog čega je bila prisiljena posjetiti tamošnju bolnicu.

image

Ivana Knoll

Screenshot Instagram/ivana Knoll/

Ivana Knoll je na svom Instagramu podijelila fotografiju i video iz tamošnje bolnice, na kojem pozira u invalidskim kolicima. Kasnije je objavila svoju fotografiju sa štakama i zavojenom nogom, otkrivajući da je slomila kost. Međutim, nije otkrila kako je točno došlo do ozljede svojim pratiteljima koji su se zabrinuli.

Najpoznatija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, koja je prvi put privukla pozornost na Svjetskom prvenstvu u Dubaiju, noć prije nesreće podijelila je video iz kluba na kojem se vidi kako tulumari u jednom od grčkih noćnih klubova. Je li se nesreća dogodila tijekom plesa još nije jasno, ali jasno je da Ivanu ništa neće spriječiti u njezinim planovima. U hotelu su se pobrinuli oko nje pa su joj hranu donijeli u krevet.

Ivana, koja redovito oduševljava svoje obožavatelje zavodljivim fotografijama, posjetila je i Ibizu u Španjolskoj prije nego što je stigla Grčku, gdje ne samo da je uživala u ljepoti otoka, već i u društvu poznatih lica. Tijekom odmora upoznala je i svjetski poznatog DJ-a Davida Guettu i legendarnog brazilskog nogometaša Ronalda. Naravno, fotografirala se i s njima i hvalila se fotografijom na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 13:33