StoryEditorOCM
Zvijezde onlineBIVŠA MISICA

Nakon Hvara Lejla Filipović se vratila u Dubrovnik: ‘Alfred Hitchcock je rekao da je u Zadru najljepši zalazak sunca...‘

Piše SCENA SD
12. kolovoza 2024. - 07:31

Vrijeme odmora za bivšu misicu Lejlu Filipović i njezinog supruga, televizijskog voditelja Tarika Filipovića, još traje. Nakon Zavale na Hvaru, sada su u Dubrovniku i okolnim mjestima.

Lejla je objavila set fotografija na kojima je u bijelim hlačama i šarenoj košulji. Na košulji se ponavlja jedan detalj: kaktus! Uz Košulju i hlače odlično se uklopio crveni top. Lejla se fotografirala u predvečerje te se iza nje  može vidjeti prekrasan zalazak sunca.

‘‘Alfred Hitchcock je rekao da je u Zadru najljepši zalazak sunca na svijetu. Ja biram moj Dubrovnik‘‘, napisala je Lejla uz objavu.

Njezini pratitelji su se odmah javili: "Lejla Filipović i ja ga biram. Dubrovčanke su uistinu prelijepe žene",  ‘‘Prekrasna si‘‘, ‘‘Zgodna žena‘‘, samo su neki od komentara.

Prije mjesec dana Lejla je sa suprugom Tarikom Filipovićem posjetila Trst. Tarik je objavio njihovu zajedničku fotografiju. "Nekada se u Trst išlo po traperice... Danas u kratkim i izderanim ‘rebama‘ se uživa u ovom predivnom gradu... Kava, pasta... I druge stvari u kojima su Talijani svjetski vrh", napisao je. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 22:32