StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePREKRASNA TALIJANKA

Monica Belluci još slavi 60. rođendan, objavila je fotke na kojima je i sasvim gola, u 10 minuta srušila je Instagram

Piše SCENA SD
22. listopada 2024. - 07:00

Monica Bellucci desetljećima opravdano nosi titulu jedne od najljepših glumica svih vremena, a i u šestom desetljeću života redovito plijeni pažnju. Sad je odlučila "dodatno zapapriti".

Ovih dana, možda baš inspirirana činjenicom da je u rujnu navršila punih 60., prekrasna Talijanka je podijelila na Instagramu seriju fotografija na kojima je, kako je objasnila, "pozirala prije par godina za talijansko izdanje Voguea“ i gdje je, između ostalog, potpuno gola i generalno "ubojito" senzualna.

Uslijedili su nebrojeni komentari i komplimenti, Instagram je eksplodirao, za 10 minuta skupila je 20 tisuća lajkova, a za nekoliko sati preko 300 tisuća.

Monica Bellucci od prošle godine uživa u novopronađenoj ljubavi. Sreću i spokoj našla je uz američkog redatelja Tima Burtona, a svojoj su privrženosti i strastvenom odnosu svjedočili i na brojnim ovosezonskim filmskim festivalima.

image

U američkom redatelju Timu Burtonu je pronašla veliku ljubav kad joj se nije nadala

/Shutterstock

U razgovoru za francuski "Elle”, 60-godišnja Talijanka je vrlo otvoreno pričala o tome što osjeća ljubav prema 64-godišnjem američkom redatelju:

"Što da vam kažem, kao prvo, sretna sam što sam ga srela. To je jedan od onih susreta kakvi se u životu rijetko događaju. Upoznala sam ga kao čovjeka i volim ga!" - izjavila je prošle godine zvijezda "Malène”, "Nepovratnog”, "Pasije”, "Asterixa i Obelixa: Misija Kleopatra".

image

Vincent Cassel i Monica Bellucci u braku su dobili dvije kćeri

/Shutterstock

Monica Bellucci bila je u dugogodišnjem braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom s kojim ima dvije kćeri, 20-godišnju Devu i 14-godišnju Léonie.

Tim Burton je bio u kratkom mladenačkom braku sa slikaricom i majstoricom vizualnih efekata Lenom Gieseke, a najdulju vezu imao je s glumicom Helenom Bonham Carter.

Zajedno su bili od 2001. do 2014. i imaju dvoje djece; sina Billyja koji sada ima 19 godina te četiri godine mlađu kćer Nell.

image
/Shutterstock
image
/Shutterstock
image
/Shutterstock
image
/Shutterstock

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 07:02