StoryEditorOCM
Zvijezde onlineKUD SVI TU I...

Mnogi su Hrvati u Beču bili na prvom od četiri koncerta grupe Coldplay, među njima je viđena i Severina s društvom

Piše SCENA SD
22. kolovoza 2024. - 18:08

"Coldplay" je sinoć u Beču održao prvi od četiri zakazana koncerta, a karte su kupili i mnogobrojni Hrvati koji su došli uživati u pjesmama omiljenog britanskog benda. Severina je objavila da je i ona s društvom bila u Austriji, a putovala je s nećakinjom Mijom Popović i Andreom Čermak, snahom generala Ivana Čermaka.

Večeras će se na stadionu Ernst Happel održati drugi koncert, a zadnja dva zakazana su za subotu i nedjelju.

Naša pjevačica je na Instagramu objavila i video iz Beča, a uz njega je napisala "Valja nekad otići s prijateljima na koncert koji nije moj... Kolege, WOW, bilo je nezaboravno".

Kontrole pristupa daleko su izvan zidina stadiona, veliki je broj policajaca, uključujući specijalne jedinice, stroge su kontrole prilikom ulaska. Koncerti se održavaju unatoč stalnoj povećanoj terorističkoj prijetnji nakon otkazivanja tri koncerta Taylor Swift. Pooštrene sigurnosne mjere - također u području javnog prijevoza - nisu samo zbog britanskog benda.

Ukupno se očekuje do 240.000 obožavatelja u četiri koncertna dana. Publiku se upozoravalo da planiraju svoj dolazak jer će biti dužih čekanja  za opsežne osobne provjere i provjere torbi. Zabranjene su vrećice veće od formata A4, kao i boce s vodom. Prema austrijskim izvješćima, ministar unutarnjih poslova Gerhard Karner istaknuo je da se policija "posebno intenzivno" pripremila za ovu operaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 13:21