StoryEditorOCM
Zvijezde onlineKRALJICA POPA

Madonna prekida šutnju o smrti mlađeg brata Christophera Cicconea emotivnom posvetom: ‘Učinila sam sve...‘

Piše SCENA SD
7. listopada 2024. - 11:07

Kraljica popa Madonna (66) tuguje za svojim tri godine mlađim bratom, Christopherom Cicconeom, a sada mu je odala počast  u objavi na Instagramu, napisavši da su imali vrlo posebnu vezu koja je dodatno ojačana njihovom zajedničkom ljubavlju prema plesu. Ples ih je u mladosti odveo u New York, gdje su oboje započeli svoju karijeru kao plesači, a kada se ona odvažila na pjevanje, Christopher se pobrinuo za vizualnu sliku njezinih turneja. Iako su kasnije imali burnu vezu, naknadno su se pomirili kada se razbolio. Madonna je napisala da je bila uz njega do kraja.

"Moj brat Christopher je otišao. Jako dugo mi je bio najbliži čovjek. Teško je objasniti našu povezanost. Ali to je izraslo iz razumijevanja da smo drugačiji i da će nam društvo zadavati teške udarce jer ne slijedimo status quo", Madonna je započela svoju objavu, u kojoj je opisala bratovu ljubav prema plesu koju su dijelili, opisujući ga kao "super ljepilo" koje ih je držalo zajedno kroz ludilo njihovog djetinjstva.

image

Christopher Ciccone 2013. godine

Carl Court/Afp

"Odrastajući u našem gradu na Srednjem zapadu, otkrila sam ples, koji me spasio, a zatim i mog brata. Moj učitelj baleta, koji se također zvao Christopher, stvorio je sigurno okruženje za mog brata, koji je bio homoseksualac. Bila je to riječ koja se u ovom gradu nije izgovarala niti šaputala", nastavila je pjevačica, dodajući da ju je mlađi brat na kraju slijedio u New York, gdje su započeli svoju karijeru kao plesači.

"Na početku moje karijere plesali smo zajedno na pozornici, a na kraju je on postao kreativni direktor mojih turneja", otkrila je, misleći na Blonde Ambition World Tour i The Girlie Show Tour, koje je imala 90-ih, a svog brata opisala je kao slikara, pjesnika i vizionara s besprijekornim ukusom.

"Divila sam mu se", priznala je, dodajući da je Christopher imao oštar jezik, koji je povremeno koristio protiv nje, ali mu je uvijek opraštala. Njezine su se riječi vjerojatno odnosile na njegovu biografiju iz 2008., "Život s mojom sestrom Madonnom", u kojoj je otkrio intimne stvari iz njezina privatnog i ljubavnog života.

image

Madonna u Milanu

Alessandro Bremec/Nurphoto Via Afp

Knjiga je bila razlog njihove svađe, ali su se pomirili 2012., a zatim su se ponovno sukobili 2017. kada je Ciccione opisao svoju sestru kao zastrašujuću u intervjuu za The Sun.

"Posljednjih nekoliko godina nije bilo lako, nismo razgovarali neko vrijeme, ali kad se moj brat razbolio, pronašli smo put jedno drugome. Učinila sam sve što je bilo u mojoj moći da ga održim na životu što je duže moguće. Pred kraj ga je jako boljelo. Ali na kraju smo se ponovno držali za ruke, zatvorili oči i plesali. Zajedno", napisala je, dodajući da joj je drago što više ne pati: "On nikada neće biti isti. Znam da negdje pleše."

Samo nekoliko tjedana prije Christopherove smrti, njihova maćeha, Joan Ciccone, također je umrla od raka. Madonna i Christopher imali su još četvero braće i sestara: Anthonyja, Martina, Paulu i Melanie. Njihov otac, Silvio, ponovno se oženio Joan, koja im je bila domaćica, nakon smrti njegove supruge Madonne Louise Ciccone 1963. godine, a zajedno su dobili još dvije kćeri.

image

Christopher Ciccone 2013. godine

Carl Court/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 11:08