StoryEditorOCM
Zvijezde onlineREZULTATI SE VIDE

Lana nikada nije izgledala ovako vau kao u 44. godini! Na fotke u bikiniju pljušte komentari: Maco! Je li ovo realno?!

Piše SCENA SD
28. kolovoza 2024. - 16:42

Lana Klingor u godinama u kojima je gradila pjevačku karijeru za mikrofonom grupe ET kao Vannina nasljednica vjerojatno ni u snu nije mogla zamisliti koliko će biti uspješna u nekoj sasvim drugoj karijeri. U branši koja tada nije ni postojala. U influenserstvu.

Lana Klingor Mihić je, dakako, uspješna na svim poljima na kojima djeluje, sa suprugom Antom Mihićem, PR stručnjakom, vodi uspješnu agenciju, pokazala se i kao vješta kuharica i s tim talentom je zgodno spojila poslovni aspekt, uspješna je uzgajivačica pasa, a ono zbog čega se ovih dana našla u fokusu je - njezin sjajan izgled.

Isklesano tijelo, koje je, nedvojbeno, rezultat itekakvog truda i rada, vježbe. Mogu se komentirati (ili ne moraju) uplitaji estetske industrije, ali Lana je itekako uložila osobnog truda da se ovoga ljeta u bikinijima može pohvaliti ovakvom figurom!

Objavom fotografije na kojoj je pozirala pokraj bazena u tamnom bikiniju izazvala je salve oduševljenja na Instagramu:

"Macoooooo🔥", "Bome, lijepo si se stesala,svaka čast👏👏👏👏👏", "Woooo🔥🔥🔥", "Je li ovo realno??? ❤️‍🔥", "Sve si mi ljepša i ljepša", "Savršena"...

Ono što Lanine pratitelje dodatno osvaja je i njezina iskrenost. Bez cenzure i zadrške priča o najljepšim i najstresnijim fazama svoga života, nikad se nije trudila prikazati bezgrešnom.

Razgovarajući u podcastu Dorijana Klarića "Ajmo iskreno", ispričala je kako su joj najteži trenuci bili nakon rođenja prve kćeri Kiare, postala je samohrana majka u podstanarskom stanu bez velike pomoći okoline. Pune četiri godine uspijevala je sama, a onda je u njezin život ušao Ante.

"Živjela sam i prije Ante i snašla sam se i prije njega, i da se danas dogodi nešto da nismo zajedno, nekako bih se snašla... Ali najljepši je život sa suprugom!" - kazala je.

Zajedno su stvorili divan obiteljski dom i posao, a Lana je svjesna koliko imaju lijepu svakodnevicu i privilegije koje neki nemaju.

"Sami smo to stvorili. Puno radimo, ali s druge strane nikom se ne moramo opravdavati" - rezimira.

Progovorila je i o odnosu s biološkim ocem svoje kćeri Kiare.

"U vrlo smo civiliziranim odnosima koji traju od njenog rođenja, samo što ne razgovaramo javno o tome. Odnos kakav će on graditi s Kiarom isključivo ovisi o njemu. Od mene nije nikad u životu imao nijednu zabranu i neće je imati, niti će moja kći ikad u životu od mene čuti jednu lošu riječ za njega", ispričala je Lana.

Upitana što smatra svojom najvećom životnom greškom, Lana je odgovorila:

"Sad ću ti dati taj odgovor, ali postoji jedno veliko ali. Da se to nije dogodilo, danas ne bih bila takva kakva jesam. Dakle, najveća greška koju sam napravila jest da sam se spetljala s nekim s kim nisam trebala, s čovjekom koji je bio u braku. Doći ću na svoj sudnji dan i nosit ću svoj križ i nosim ga kroz život", ustvrdila je.

Uz kći Kiaru, Lana je u braku s Antom Mihićem dobila još dvije kćeri, Marlu i Miku. Par se upoznao na hokejaškoj utakmici Medveščaka, a vjenčali su se 14. svibnja 2013. godine.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 13:02