StoryEditorOCM
Zvijezde onlinepoznata dizajnerica

Kći legende Hajduka ne skriva koliko je zaljubljena. Nakon prekida s ocem djeteta, ovaj poduzetnik joj je ukrao srce

Piše MOZAIK SD
8. rujna 2024. - 14:25

Kći bivšeg nogometaša Anamarija Asanović podijelila je novu fotografiju sa zgodnim partnerom, zajedno su bili na vjenčanju njenog brata, piše DNEVNIK.hr.

image
Snimka zaslona

Naš bivši Vatreni Aljoša Asanović jučer je oženio svog sina Antonia Asanovića za kćer nogometnog trenera Josipa Skoblara.

image
Tom Dubravec/Cropix

Prva je fotografiju s vjenčanja podijelila mladoženjina sestra Anamarija Asanović koja je pokazala što je odjenula, a onda i pozirala s prijateljicama.

image
Snimka zaslona
image
Snimka zaslona

No, nekoliko sati kasnije, objavila je još jednu fotografiju na kojem sjedi u krilu svom partneru Ivanu Karačića. Koliko je zaljubljena ne skriva već mjesecima, a njihovu zaljubljenu fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

image
Snimka zaslona

Zadarski ugostitelj Anamariji je srce ukrao prošlog proljeća, a za IN magazin je prije nekoliko mjeseci otkrila i čime ju je osvojio.

‘‘Osvojio me svojom iskrenošću, otvorenošću i uopće razmišljanju u istom smjeru‘‘, dodala je.

‘‘Ne znam, malo se sramim. Stvarno nisam navikla o tome govoriti. Sretna sam i zaljubljena. Napokon sam našla nekoga tko će rasti uz mene, nekoga tko mi baš usrećuje vrijeme‘‘, rekla je jednom samo kratko za In magazin.

Podsjetimo, Anamarija je prije njega bila u dugogodišnjoj vezi s partnerom Marinom Siriščevićem s kojim ima i kćerkicu Zorku. Par se poznavao još od srednjoškolskih klupa, nekoliko su puta prekidali i mirili se, no uoči drugog rođendana kćerkice 2018. okončali su svoju vezu te je jedriličar iselio iz stana koji je dijelio s modnom dizajnericom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 14:26