StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePLIJENILE PAŽNJU

Jolina supruga Ana izgledala je vau u prozirnoj korzet haljini, ali pogledajte njenu prekrasna kći Ivu: kao sestre su

Piše SCENA SD
10. srpnja 2024. - 10:09

Na splitskom Story Summer Partyju posebnu pažnju izazvala je pojava uvijek atraktivne Ane Čagalj, supruge splitskog pjevača Jole, ali i njihovih kćeri, koje izrastaju u prave ljepotice.

Ana je izgledala spektakularno u crnoj haljini, u donjem dijelu prozirnoj, a u gornjem s efektnim korzetom.

image

Ana Čagalj

Instagram

No brojne komplimente "pobrala" je i Anina i Jolina najstarija kći Iva, a njih dvije su, pozirajući zajedno, izgledale kao sestre. 

image

Ana Čagalj i supruga Iva

Instagram

Ana i Jole početko lipnja proslavili su 18. godišnjicu braka. Vjenčali su se 4. lipnja 2006. godine, a na njihovoj nezaboravnoj svadbi bilo je više od 400 uzvanika.

‘‘Grašin otac Zoran rekao je da mu je Jole tada skratio pet godina života! Jole mu je, naime, prijavio broj uzvanika, a došlo ih je bar 50-60 ljudi više! Pa je falilo janjaca, pa je falilo rižota, pa smo umjesto u 20 u salu ušli u 22 sata‘‘, prisjetila se Jolina supruga urnebesnih događaja, s kojima je započeo njezin brak s glazbenikom, u kojem je na svijet došlo četvero djece.

image

Jole i Ana na terasi splitskog restorana Grašo, gdje su prije 18 godina slavili svoje vjenčanje

Tom Dubravec/Cropix

Jole i Ana danas su ponosni roditelji triju kćeri Ive, Eme i Tije, te sina Luke.

image

Obitelj Čagalj na okupu

Joško Čagalj Jole je jednom ispričao kako do njegove i Anine sretne ljubavne priče zamalo nije ni došlo. Pri upoznavanju je, naime, pogrešno zapisao broj Anina mobitela.

"Okrenuo sam zadnja dva broja naopako i kad sam zvao, nitko se nije javljao. Pojadao sam se prijatelju, s kojim sam tada bio u Zagrebu, jer sam zimi gore više svirao, da sam bio u Splitu i zvao Anu, jer mi je bila rekla da se javim, zvao sam je par puta, ne javlja se.

Kaže on: Ne, ne, to nije moguće, jer ako ti je ona dala broj, ona će ti se javiti sigurno. Onda je on, ustvari, ustanovio da sam zapisao krivi broj! Naravno, kad sam nazvao pravi broj, ona se javila, otišli smo na piće, pa na drugo piće..." - prisjetio se Jole početka svoje životne ljubavne priče.

image

Ana i Joško Čagalj snimljeni 2008., s tada malenom kćerkicom Ivom

Nikola Vilić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 08:39