StoryEditorOCM
Zvijezde onlineIZNENADIO SVE

Jeste li vidjeli novu fotografiju Matthew McConaugheyja? Svi se pitaju je li razlog tome možda tučnjava ili...

Piše SCENA SD
13. srpnja 2024. - 07:31

Hollywoodski glumac Matthew McConaughey (54) podijelio je svoju novu fotografiju na Instagram profilu. Lice mu je deformirano te su se mnogi zapitali je li razlog tome tučnjava, nesretni slučaj ili...

Brzo se saznalo da je polovica lica slavnog glumca natekla kao reakcija na ubod pčele. Unatoč očitoj boli, Matthew McConaughey je zadržao svoj legendarni hollywoodski osmijeh na fotografiji.

Vjeran svom humoru i vlastitom izrugivanju, Matthew McConaughey naslovio je sliku  "pčelinja oteklina". U komentarima su se njegovi obožavatelji zabavljali s njim, pišući dosjetke kao npr. "Je li med bio dobar?". Njegov veliki prijatelj David Beckham reagirao je jednostavnim suosjećajnim "Outchom".

image

Matthew McConaughey

Frederic J. Brown/Afp

Čak se i njegova tvrtka za proizvodnju tekile, Pantalones Tequila, oglasila, pitajući: "Dobro si, šefe?"

U intervjuu za People glumac se nedavno prisjetio svog prvog susreta sa suprugom Camilom u Joaninom klubu u Kaliforniji 2006. godine i njihove kasnije romanse.

"Izašli smo na prvi spoj tri noći kasnije i tada sam znao da sljedeće noći želim ići na drugi spoj", otkrio je, naglašavajući svoju dugogodišnju predanost supruzi.

Par se vjenčao 2012. u Teksasu i imaju troje djece: Levija, Vidu i Livingstona.

image

Matthew McConaughey

Vanessa Carvalho/Brazil Photo Press Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 01:50