StoryEditorOCM
Zvijezde onlineodmara u grčkoj

Jedna od najljepših žena svijeta i u 50-ima mami uzdahe: rođendan proslavila fotografijom u oskudnom bikiniju

Piše SCENA SD
28. kolovoza 2024. - 17:01

Njemački supermodel, Claudia Schiffer (54) i ove je godine odlučila rođendan proslaviti u Grčkoj kao i prošle godine. Tom prigodom je objavila nove fotografije u bijelom kupaćem kostimu i tako pokazala svoje isklesane trbušnjake i izvanrednu liniju.

U skladu sa svojim jednobojnim bikinijem, nosila je sunčane naočale s bijelim okvirom i zamahnula ledeno plavom kosom koja je vezana u visoki rep.

"Grčki leptir vratio se ove godine za moj rođendan", napisala je Claudia. "Hvala vam na svim rođendanskim porukama!"

Prije točno godinu dana, Claudia je na istom mjestu proslavila svoj 53. rođendan, a tada joj je leptir sletio na ruku, da bi nekoliko trenutaka kasnije odlepršao.

Tijekom godina, Claudia je često dijelila svoja razmišljanja o starenju. Prihvaćajući prirodan tijek života, ona nije zavidna prema nadolazećoj brigadi mladih modela.

U razgovoru za Elle UK, rekla je: "Dobila sam mnogo divnih komplimenata u svoje vrijeme. Ali onda dođete do sljedeće faze i krenete dalje. "

"Ne moraju vas nazivati lijepom cijeli život. To je lijepa uspomena, ali onda počinje sljedeća generacija. Za mene je to prirodna stvar učiniti, predati se, ne biti zavidan ili ljubomoran."

image

Claudia Schiffer snimljena 2019. godine

Francois Guillot/Afp
image

Claudia Schiffer ove godine na premijeri filma "Argylle" u Londonu

Henry Nicholls/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 14:04