StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNOVI ČLAN OBITELJI

Iako je imala traumatično iskustvo s francuskim buldozima, sada je Lady Gaga odlučila nabaviti i četvrtog

Piše SCENA SD
23. kolovoza 2024. - 16:41

Glazbena zvijezda Lady Gaga (38) pokazala je na TikTok profilu svoje novo štene, četvrtog francuskog buldoga koji se pridružio njezinoj obitelji. Osim novog šteneta, Gaga ima i štence Asia, Koi i Gustava. Pjevačica nije otkrila ime novog člana obitelji, samo je u komentarima napisala: "Naša nova kraljica."

Lady Gaga je u prošlosti mnogo puta dijelila fotografije svojih četveronožaca, ali sve se to promijenilo kada je jedan muškarac 2021. upucao njezinu prijateljicu i šetačicu pasa nedaleko od njezine kuće i ukrao njezine francuske buldoge. Dva dana nakon incidenta, oba psa pronađena su živa i zdrava, a Gagina prijateljica Ryan Fischer oporavljala se od ozljeda mjesecima kasnije.

Pet osoba je uhićeno u vezi s incidentom, uključujući napadača, koji je osuđen na 21 godinu zatvora. Pjevačica je također dokazala da zaista voli svoje četveronožne članove obitelji ponudivši novčanu nagradu od pola milijuna dolara za njihovo otkriće.

image

Lady Gaga i novi pas

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Lady Gaga je pokazala novo štene dok je pjevala novu pjesmu "Die With A Smile", duet s pjevačem Brunom Marsom. "Brunin talent se ne može objasniti. Njegova muzikalnost i vizija su na sljedećoj razini. Nitko mu nije ravan", dodala je. Mars je također imao puno toga za reći o Gagi: "Bila mi je čast raditi s Gagom. Ona je ikona i čini ovu pjesmu čarobnom. Tako sam uzbuđen što će je svi čuti."

image

Lady Gaga

Gabriel Bouys/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 17:49