StoryEditorOCM

Elton John progovorio o svom zdravstvenom stanju: ‘Još uvijek se liječim jer je to iznimno spor proces‘

Piše SCENA SD
4. rujna 2024. - 13:19

Peterostruki dobitnik nagrade Grammy Elton John objavio je na društvenim mrežama da je ljeto proveo odmarajući se, objašnjavajući da se već duže vrijeme oporavlja od teške infekcije oka zbog koje je gotovo oslijepio na jedno oko. Zvijezda je dodala da je još uvijek na liječenju, ali budući da je to spor proces, trebat će neko vrijeme da se vid u njegovom ozlijeđenom oku potpuno oporavi.

image

Elton John u lipnju ove godine u New Yorku

Angela Weiss/Afp

"Tijekom ljeta borio sam se s teškom infekcijom oka koja mi je nažalost ograničila vid na jedno oko. Još uvijek se liječim jer je to iznimno spor proces, ali trebat će neko vrijeme da se vid u oštećenom oku oporavi. Vrlo sam zahvalan izvrsnom timu liječnika, medicinskih sestara i moje obitelji koji su se tako dobro brinuli o meni tijekom proteklih tjedana. Ljetne mjesece proveo sam kod kuće i u miru, gdje sam se oporavljao. Imam dobar osjećaj o oporavku sada i budućnosti", napisao je glazbenik.

image

Elton John u lipnju ove godine u New Yorku

Angela Weiss/Afp

Među komentarima ispod njegove objave bile su mnoge dobre želje obožavatelja i njegovih slavnih prijatelja, poput modne dizajnerice Donatelle Versace, glazbenice Billie Jean King, člana Brothers Osborne TJ Osbornea, modela Linde Evangeliste, komičarke Loni Love i mnogih drugih.

Elton je hospitaliziran prošle godine nakon što se okliznuo ispred svoje vile u Nici. Zadržan je preko noći u bolnici na promatranju, a njegov glasnogovornik rekao je tada za People da je pjevač posjetio lokalnu bolnicu zbog predostrožnosti. "Otpušten je u kućnu njegu nakon pregleda, a osjeća se dobro", rekao je.

image

Elton John za vrijeme koncerta 2022. godine u Teksasu

Suzanne Cordeiro/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 13:54