StoryEditorOCM
Zvijezde onlineRUŽE I TRNJE

‘Djecu oblači kao babe, a ona došla gola u svetište!‘: Rakitićevu Raquel ‘razapeli‘ radi odjeće, nije im ostala dužna

Piše M. K.
22. kolovoza 2024. - 09:57

Zvijezda Hajduka Ivan Rakitić s obitelji je, suprugom Raquel i kćerima  Adarom i Altheom, izazvao veliku pažnju posjetom Hercegovini i Međugorju, a objavljene fotografije na Instagramu su izazvale neočekivane i burne reakcije.

36-godišnji nogometaš i njegova voljena lijepa Španjolka, koji su se, kako upućeni tvrde, skrasili u raskošnom domu s prelijepim pogledom u Podstrani, ovih su dana proslavili i ”13 godina ljubavi”.

Ivan je Raquel iznenadio velikim buketom crvenih ruža, a taj je prizor upravo ona podijelila u instagram storyju.

image

Ivan Rakitić je u Hercegovini voljenu Raquel iznenadio crvenim ružama za 13 godina njihove ljubavi

Instagram

"Prije 13 godina obećali smo da se nikada nećemo razdvojiti. Volim te, ti si moj život", napisala je Raquel u opisu objave.

Idilične kadrove i Raquelino raspoloženje pokvarili su ipak brojni kritički komentari, koji su uslijedili na račun odjevnog stylinga kojeg je vatrena Andalužanka izabrala za pojavu u slavnom marijanskom svetištu.

"Djecu oblači ko babe, a ona gola došla u svetište. Kako je nije sram?". 

"Kako to puštaš ženu u crkvu? Golih leđa".

"Ovakva došla pred Gospu. Bože me sačuvaj"... - tek su neki od više komentara upućenih supruzi posljednje Hajdukove velike akvizicije.

Raquel nije prešutjela kritike, pa je dušebrižnicima ovako odgovorila: 

"Gola? Tko je ovdje gol? Bojite se otvorenih leđa? Ja sam ispred crkve, a kad sam ušla unutra obukla sam košulju iz poštovanja prema svetom mjestu. Ako si kršćanin, ne sudi, a da ne znaš", napisala je Raketina supruga. 

Ljubavna priča Ivana Rakitića i Raquel Mauri započela je u siječnju 2011. godine. Ivan je tada počeo igrati za Sevillu i upravo je ondje u hotelskom baru ugledao Raquel, koja je ondje radila, i odmah se zaljubio preko ušiju. Počeo je svaki dan ondje dolaziti na kavu.

"Radila je u baru i bila je prelijepa. Odmah sam rekao: Sviđa mi se ovaj grad! Nisam joj mogao reći ništa osim pozdrava, jer nisam znao ni riječ španjolskog. Ali bratu sam odmah rekao da ću oženiti tu ženu", ispričao je jednom Rakitić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 16:23