StoryEditorOCM
Zvijezde onlineŠTO JE TO?

Britney Spears potajno radi na projektu: ‘Polaskana sam što mogu biti u tako dobrom društvu kao što je Jon Chu‘

Piše SCENA SD
4. rujna 2024. - 14:34

Nedavno su se pojavile naznake da će obožavatelji Britney Spears biti oduševljeni biografskim filmom o njezinom životu, koji bi se trebao temeljiti na predlošku knjige njezinih memoara. To je potaknula i Britney, koja je u to vrijeme na društvenim mrežama napisala da priprema tajni projekt s filmskim producentom koji je radio na njezinim omiljenim filmovima. Pjevačica sada pojašnjava da projekt stvarno postoji i da bi trebala napraviti mjuzikl čija je priča izmišljena.

Detalji se ne znaju ali je dodala da će glumiti u mjuziklu i da je njezin lik vrlo inteligentan. Potvrdila je da će redatelj Jon Chu, koji je poznat po Wickedu, biti među kreatorima: "Polaskana sam što mogu biti u tako dobrom društvu kao što je Jon Chu!"

Žena u meni: stiže biografski film o Britney prema njezinim brutalno iskrenim memoarima u koje je ‘uložila srce i dušu‘

Britneyina knjiga memoara, "The Woman In Me", prodana je u više od 2,5 milijuna primjeraka samo u Sjedinjenim Državama u prvom tjednu, s dodatnih milijun primjeraka prodanih diljem svijeta. Objavljena je i u audio obliku, a pripovjedač je holivudska glumica Michelle Williams, koja je sve odradila točno kako je pjevačica željela.

image

Britney Spears 2019. godine

Valerie Macon/Afp

U knjizi je Spears ponudila uvid u veći dio svog privatnog života, iznenađujući brojnim otkrićima o njezinoj karijeri, prošlim vezama i 13-godišnjem skrbništvu o kojem je njezin otac brinuo. Jedno od najšokantnijih otkrića bilo je to što je zatrudnjela tijekom veze s Justinom Timberlakeom, a pjevačica je smatrala da su premladi za dijete, pa su odlučili prekinuti trudnoću.

image

Britney Spears 2004. godine

Phototheque Lecoeuvre/Collection Christophel Via Afp

image

Britney Spears 2019. godine

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 11:19