StoryEditorOCM
Zvijezde onlineISPOD MARJANA

Američki tenisač i njegova Klara izmijenili bračne zavjete u Vili Dalmaciji u krugu najdražih: ‘Ljubav mog života‘

Piše SCENA SD
13. rujna 2024. - 10:29

Tenisačica Klara Mrčela je na društvenim je mrežama podijelila lijepu vijest: dvadesetpetogodišnjakinja se udala za svog zaručnika, poznatog američkog tenisača Michaela Mmohoma (26) i to u Vili Dalmacija u Splitu.

Klara i Michael su objavili zaruke krajem 2022. godine, a svoj privatni život su rado dijelili na društvenim mrežama. Tako je Klara uz objavu o zarukama tada napisala: "Najposebnija noć u našim životima. Riječima ne mogu opisati koliko sam sretna i zahvalna što smo našli jedno drugo. Uistinu živimo kao u bajci i ne želimo da to ikad završi".

Splićanka Karla Mrčela osvojila srce kolege, ova tenisačica na Instagramu otkrila je detalje veze s Amerikancem Michaelom Mmohom

Sada je u u opisu fotografija s vjenčanja u Vili Dalmaciji Klara napisala "Ljubav mog života". Na fotografijama se vidi kako Klara blista u uskoj bijeloj vjenčanici s čipkastim detaljima. Michael je za vjenčanje izabrao bež odijelo s bijelom košuljom i kravatom.

Klara je završila studij sportskog menadžmenta na Sveučilištu Cleveland State. Njezin suprug je za sada najpoznatiji po dva Challengera i četiri Futuresa. 

image

Michael Mmoh u Meksiku ove godine

Rodrigo Oropeza/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 10:29