StoryEditorOCM
TV&RealityKONAČNI RASPLET

Završava sociološki eksperiment Brak na prvu, finale otkriva tajne: I Tamara i Tiago pokazat će svoje prave osjećaje

Piše SCENA SD
11. lipnja 2024. - 12:33

Večeras RTL emitira posljednju epizodu četvrte sezone sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu‘. U prošloj epizodi Klara i Lovre nisu baš najbolje podnijeli isječke svog boravka u showu, a danas ćemo vidjeti rasplet njihove priče, kao i završne razgovore preostalih parova.

image

Brak na prvu: Alen i Ana

Rtl Press/
image

Brak na prvu: Ana

Rtl Press/

"Čemu si govorila da sam zaljubljen u tebe?“ zanimalo je ljutitog Lovru dok Klari uopće nije jasno zašto ga je ta izjava toliko uvrijedila.

U samoj završnici sezone pred stručnjake će sjesti još četiri para: Ana i Alen, Karmen i Jole, Tamara i Filip te Tina i Tiago. 

"Trebala sam drugačije od starta i jedino za tim žalim“, reći će Ana stručnjacima, a i Jole će otvoreno komentirati kako nije pretjerano oduševljen svojom bračnom avanturom u sociološkom eksperimentu.

image

Brak na prvu: Jole i Karmen

Rtl Press/
image

Brak na prvu: Lovre i Tina

Rtl Press/

"Karmen je mene totalno privlačila. Ni sekunde mi šanse nije dala“, jasan je Jole.

Tamara će također biti potpuno iskrena o svojim osjećajima prema Filipu, a Tiago objasniti zašto ne može biti sa ženom kao što je Tina…

"Teško mi je tu sjediti zato što smo taj kauč ‘otvorili‘ ove sezone. Nisam zamišljala da ćemo tako otići iz showa…“ kroz suze je rekla Tina, a Tiago objasnio: "Ne mogu biti sa ženom koja je progresivna, feministica i tako nešto.“

image

Brak na prvu: Tamara i Filip

Rtl Press/
image

Brak na prvu: Tina i Tiago

Rtl Press/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 12:33