StoryEditorOCM
TV&Realitypogledajte

Voditeljici pukla stolica usred programa uživo, sve se odigralo na ruskoj televiziji, a komentari pljušte sa svih strana

Piše Scena SD
16. listopada 2024. - 19:41

Bjeloruski medij Nexta objavio je isječak iz izravnog prijenosa na ruskoj televiziji. Na toj snimci ruskoj novinarki Ekaterini Andrejevoj slomio se stolac dok je vodila emisiju uživo.

Video je objavljen na X-u i odmah su se počele zbijati okrutne šale na račun situacije koja se dogodila.

“Ovo je stvarno udarna vijest”, “Pada kako će pasti njen vođa”, “Znači, sankcije djeluju”, “Je li stolica uhićena?”, “Kineska stolica?”, “Sankcije djeluju i na stolice”, “Ni stolica je više nije mogla slušati”, neki su od komentara.

Ekatarina se novinarstvom bavi više od 30 godina. Smatra se jednom od najpoznatijih ruskih propagandistica. Vodi emisije "Vrijeme" i "Novosti" na Prvom programu. Novinarstvom se bavi od 1991. godine, kada je počela raditi u jutarnjem programu.

U kolovozu 2014. Ukrajina je stavila Andrejevu na svoju listu sankcija zbog njenog stava o ratu u istočnoj Ukrajini i aneksiji Krima.

U ožujku 2022., dok je Ekaterina izvještavala uživo na televiziji, njezina kolegica Marina Ovsjanikova u kadru je podigla transparent prosvjedujući protiv ruske invazije na Ukrajinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. listopad 2024 19:43