StoryEditorOCM
TV&RealityJEDINSTVENA OBITELJ

VIDEO: Sjećate se Mike iz Big Brothera? Zove se Ana i sada je žena, u štiklama i s dečkom došla je na tv dogovoriti show

Piše SCENA SD
23. kolovoza 2024. - 12:52

Svi koji su pratili jedno od popularnijih, regionalnih izdanja RTL-ovog "Big Brothera", posebno pamte sezonu u kojoj se natjecala romska obitelj Vasić.

Rade, Rada i njihovi blizanci, Mika Giba Vasić, bili su teški hit i izazivali mahom silne simpatije i naklonost gledateljstva. Publika je sa žaljenjem prošle godine primila vijest kako su se oboje, i Rade i Rada, ozbiljno razboljeli.

Njihovi nekad sinovi Mika i Giba, koji su u međuvremenu promijenili spol i postali Ana i Ivana Nikolić, očekivano su i tim činom izazvali veliku medijsku pažnju.

Regionalni mediji javljaju kako se nekadašnji Mika, koji je danas Ana Nikolić, pojavila u zgradi televizije Pink, kako bi pregovarala o potencijalnom sudjelovanju u kontroverznom srpskom showu "Zadruga - Elita".

U crnoj pripijenoj kožnoj haljini i u štiklama, Ana je stigla na tv u društvu svoga dečka.

Rada Vasić je uvijek, kao i oko svega drugoga, bila otvorena i oko (ne)razumijevanja seksualne orijentacije svojih sinova, no bezrezervna im je podrška.

"Samo da su mi živi i zdravi! Ja sam to rodila, to su moja djeca, ja ne mogu kriviti njih. Ja više krivim mene. Kažem: ‘O, Bože, jesam li nešto zgriješila?‘. Ja se baš u to ne razumijem, ali eto čujem: ‘Vidi, ovaj je ko žensko, gay‘. Ja ne znam stvarno što je to gay, što je fejk, ne znam, ne razumijem, života mi...‘, pričala je Rada tada.

image

Mika i Giba dok su bili muškarci

Instagram

Rade i Rada Vasić povukli su se iz javnosti, ne rade više u Njemačkoj, žive u Maloj Plani kod Prokuplja. Kurir je prošle godine pisao kako je Rada oboljela od karcinoma dojke, a Rade je na dijalizi zbog bolesti bubrega.

"Nismo skroz dobro, ali da se ne žalimo..." - rekla je Rada novinarima.

Na pitanje kakvi su ih zdravstveni problemi snašli, ispričala je:

"Rade mi nije najbolje, bolestan je, oba su mu bubrega otišla, na dijalizi je. Teško mu je pozlilo, cijela mi je kuća potresena, a posebno djeca. Svako ima svoju kuću, ali ja sam ostala s Radom. Gledam sve načine da mu pomognem, tu sam, ali ne mogu spriječiti da se razboli. Uvijek mu dajem vjetar u leđa, tu sam i da ga nasmijem i da ga iznerviram i da ga rasplačem, spremna sam na sve.

Miran je, pogotovo sad otkad se razbolio... Miran, sa mnom ni ne razgovara, kao da sam sama u kući. Ponekad sjedim za stolom i plačem. Prije mi je bio i desna i lijeva ruka, uvijek mi je pomagao, išao sa mnom na tržnicu, doktoru. Sad evo i ja sam bolesna, a on plače i kaže: ‘Ja ti želim pomoći, ali ne mogu ti pomoći, ja sam bolestan‘. Ne može on meni pomoći, a ni ja njemu. Dobila sam rak dojke, operirala sam se. Opet, borim se, držim se, ne dam se", poručila je Rada Vasić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 13:11