StoryEditorOCM
TV&RealityLjubav je na selu

Valentina i Toni posvađali su se tijekom izlaska, a ona je zatim i zaplakala: ‘Nemam više volje, idem spavati‘

Piše SCENA SD
13. listopada 2024. - 07:30

Nove seoske avanture na rasporedu su već danas od 20.15 sati na RTL-u u "Ljubav je na selu". Djevojke su konačno stigle na imanja svojih farmera, a oni su se od prvog trenutka trudili ostaviti dobar dojam i pokazati se sjajnim domaćinima.

Buran dan čeka Tonija. Nakon što se tri njegove dame smjeste u svoje sobe, mladi će ih farmer povesti u izlazak, otkrivši da mu gode pogledi ostalih dok hoda s njima: "Frajer, s tri djevojke. Blaženi među ženama.“

Najraspoloženija će biti Vivien, koja će sjesti pored Tonija i pokušati razbiti neugodnu tišinu svojim škakljivim podbadanjima te priznati da u tome itekako uživa.

"Toni, jesi sve bivše ovdje izvodio?“ iznenadit će pitanjem i zbuniti Tonija, a zamolit će ga i da ocijeni njezine tetovaže, ali i pomiriše njezin parfem.

image

Ljubomorna Valentina

RTL PRESS

I dok će Toni prihvatiti njezinu igru, sve će to budnim okom pratiti Valentina, koja ljubomoru neće moći sakriti.

"Nemam više volje, idem spavati“, poručit će ozbiljno, a cijela situacija ipak će je natjerati da zaplače pa će je Toni pokušati smiriti.

"Ne treba dolaziti do ovoga... Ne možeš ovako reagirati, bespotrebno“, govorit će joj, a Valentina će brisati suze.

"Osjetila se ugroženom“, Vivien će komentirati čitavu situaciju.

Što joj je zasmetalo, kako je završila svađa i je li Toni uspio pronaći prave riječi, pokazat će nova epizoda ‘Ljubav je na selu‘, danas od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

image

Valentina plače

RTL PRESS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2024 05:00