StoryEditorOCM
TV&RealitySUPERSTAR

Urnebesna prepucavanja i dirnuti Filip koji je povukao neočekivan potez: ‘Ubijaš, ubijaš na mjestu!‘

Piše SCENA SD
12. listopada 2024. - 12:57

Treća epizoda ‘Superstara‘ donosi nova uzbuđenja i iznenađenja te niz talentiranih kandidata koji će se pred Severinom, Tončijem Huljićem, Filipom Miletićem i Nikom Turković boriti za prolazak dalje u show. Nekome će put biti olakšan jer pada i druga platinasta karta. Tko će je dobiti - doznajte od 20.15 sati na RTL-u!

image

Filip Miletić

Press Rtl/

Tonči Huljić probio je led kada je u prvoj epizodi ‘Superstara‘ dao platinastu kartu harmonikašu Leonu Grdu, a sada je uslijedio i njegov kolega. Filip Miletić nije ostao imun na nastup talentiranog kandidata pa je otkrio: ‘Ubijaš, ubijaš na mjestu. Pjevanje neću komentirati, samo pričaš priču, mi zinemo i kažemo: ‘wow, daj još‘". Miletić je bio toliko dirnut izvedbom da je s velikom srećom i lakoćom donio svoju odluku o platinastoj karti.

Miletićev veseli niz nastavio se i tijekom ostalih audicija, a njegovo duhovito prepucavanje sa Severinom i Nikom Turković nasmijalo je i psihoterapeutkinju iz Novog Sada, koja je stigla kako bi žiriju pokazala svoj glazbeni talent. Među članovima žirija vlada sjajna, vesela atmosfera, no svom zadatku pristupaju jako ozbiljno.

image

Erika Crnković i Mia Ribić

Press Rtl/

Jako ozbiljno shvatili su operu Cvjetnog Figara, ali i novi pokušaj Erike Crnković. Do audicije ju je dopratilo i dobro poznato lice obožavatelja ‘Superstara‘ - prošlogodišnja finalistica Mia Ribić. Djevojke su se u prvoj sezoni upoznale i sprijateljile. "Lijepo se vratiti ovdje. Ovo je jedno od najljepših životnih iskustava koje treba proći. Ekipa, ali i kandidati su super", otkrila je Mia.

Je li Erika prošla dalje i kome je Filip udijelio platinastu kartu - ne propustite doznati u trećoj epizodi ‘Superstara‘ od 20.15 sati na RTL-u!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2024 03:57