StoryEditorOCM
TV&RealityHell‘s Kitchen

U novom izazovu Chiara će preuzeti ulogu zamjenika chefa: ‘Poštovat će je se, slušat će se kao da je chef Gretić‘

Piše SCENA SD
29. svibnja 2024. - 18:25

Nakon raspuštanja timova i izazova u kojem je Domagoj osvojio imunitet, danas će pred kandidatima "Hell‘s Kitchena" na RTL-u biti novi izazov, onaj najstresniji – servis večere gostima u restoranu.

image

Hell‘s Kitchen: Chiara i Gretić

Rtl Press/

„Ono što smo dosad imali kao a la carte večeru, više nemamo. Imat ćemo set meni večeru. Znači, dižemo se stepenicu više, svi jedu sve - od predjela do deserta, nema biranja. Tu morate biti strašno pažljivi“, najavit će chef Gretić kandidatima.

Uz to, chef će uvesti još jednu promjenu. Naime, kako više nema timova i vođa timova, chef je odlučio uvesti poziciju zamjenika šefa kuhinje. U ovom izazovu ta će uloga pripasti Chiari.

image

Hell‘s Kitchen: Chiara zamjenica šefa

Rtl Press/

„Ti si danas ja. Ti kontroliraš blokove i narudžbe. Surađuješ s Josipom, izgovaraš narudžbe prema kuhinji, daješ im tempo, ti si dirigent. Glas imaš, koristi ga. Budi glasna i razgovijetna“, poručit će chef Chiari.

„Mislim da je zaslužila i ona priliku da se pokaže u najboljem svjetlu. Poštovat će je se, slušat će se kao da je chef Gretić“, reći će Mauro.

image

Hell‘s Kitchen: podjela u brigade

Rtl Press/

Top sedam kandidata morat će se rasporediti na pripremu četiri komplicirana jela. „Ima dosta komponenti gdje se mora paziti na balans okusa. To je takva faza, sedam najboljih, pa neće sedam najboljih dati ćevape i pomfrit“, mudro će zaključiti Mauro.

Neki kandidati odlično će se snaći tijekom pripreme, a dvoje kandidata od samog početka naići će na probleme. „Kad krene panika, gotovo je“, komentirat će kandidatkinja.

image

Hell‘s Kitchen: priprema

Rtl Press/

Kada se otvori restoran i počne servis, na Chiari kao zamjenici šefa bit će odgovornost da ona jela koja nisu dovoljno dobra šalje nazad u kuhinju, a kandidat koji će najlošije odraditi izazov bit će nominiran.

image

Hell‘s Kitchen: restoran

Rtl Press/

Hoće li pod Chiarinom dirigentskom palicom kandidati uspjeti poslužiti gostima sva jela i zadovoljiti očekivanja chefa Gretića – ne propustite novu epizodu ‘Hell‘s Kitchen Hrvatska‘ od 21.15 na RTL-u! 

image

Hell‘s Kitchen: Chiara i Gretić

Rtl Press/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 17:40